Çirkin saldırıya bir tepki de Özdemir'den…

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na yapılan çirkin saldırının ardından kınama mesajı yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Çirkin saldırıya bir tepki de Özdemir'den…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nın bugün öğle saatlerinde çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Dayı-yeğen olduğu tespit edilen iki şahıs Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na baltayla saldırdı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahısları gözaltına alarak emniyete götürüldü. Çirkin saldırıya ilişkin ise tepkiler peş peşe geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ‘alçak saldırıyı kınıyorum.’ dedi.

Çirkin saldırıya bir tepki de Özdemir'den…

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Milletvekili Özdemir, “Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk büstüne yönelik sergilenen alçakça saldırıyı kınıyorum. Cumhuriyetimizin banisi, Türk Milleti’nin kutlu atası olan, mücadelesi ve fikirleriyle yolumuza her daim ışık tutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden toplumda yeni bir kamplaşma ve huzursuzluk çıkarma girişimleri maksadına ulaşamayacaktır.” diye konuştu. 

Çirkin saldırıya bir tepki de Özdemir'den…