Cıngı'dan sonra Özsoy'da Gergerlioğlu'nu yalanladı

Meclis gündemine gelen iddialara AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy 'da yalanladı. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

Cıngı'dan sonra Özsoy'da Gergerlioğlu'nu yalanladı

Kayseri'de geçtiğimiz pazar günü Melikgazi ilçesi Danişmentgazi Mahallesinde yaşanılan çirkin olay sonrasında sosyal medyada yayılan dedikodular infialla sebep olmuş olaylar Kayseri geneline yayılmıştı.

Çirkin olayda ortaya atılan iddialar Meclis gündeminde tartışmalara sebep oldu. DEM Parti Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun Meclis gündemine getirdigi iddialarla ilgili AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı TBMM'de cevap vermişti. Milletvekili Cıngı'dan sonra AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy Gergerlioğlu'nu yalanladı.

Milletvekili Sayın Bayar Özsoy şu açıklamada bulundu; "Sayın vekilim Murat Cahid Cıngı’nın da belirttiği gibi Kayseri’mizde yaşanan olaylarda Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek ve Kayseri Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın tüm doğru bilinen yanlışları aydınlığa kavuşturmuş ve olaylara ilk anından itibaren müdahale ederek daha da büyümesini engellemişlerdir. Kendilerine tekrar şükranlarımı sunuyorum. 

Rabbim; aramıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermesin ve birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin İnşAllah." dedi.