Çifçi Ailesinin mutlu günü

KAY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi'nin torunları Ahmet Esat, Kerem Nuri ve Yusuf Kenan düzenlenen düğün töreni ile erkekliğe ilk adımlarını attı.

Çifçi Ailesinin mutlu günü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KAY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi'nin torunları; Ahmet Esat, Kerem Nuri ve Yusuf Kenan düzenlenen düğün töreni ile erkekliğe ilk adımlarını attı. Düzenlenen sünnet törenine Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

 Kay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi'nin torunları, Mustafa Çifçi’nin  de çocukları  düğün töreni ile erkekliğe ilk adımı attı. Mahall Düğün Salonunda düzenlenen sünnet düğününe, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı, Milletvekili Mehmet Özhaseki, milletvekili İsmail Tamer, Talas Belediye Başkanı Mustafa  Palancıoğlu, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Kocasinan Belediyesi eski başkanlarından Bekir Yıldız, MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, belediye meclis üyeleri, iş adamları ve Çifçi ailesinin yakınları katıldı.

Salona babalarının okuduğu Oğul şiiri ile çıkan 10 yaşındaki Ahmet Esat , 8 yaşındaki Kerem Nuri ve Bir buçuk yaşındaki Yusuf Kenan havai fişekler ve alkışlar eşliğinde geldiler. Düğünde daha sonra Ahmet Esat ve Kerem Nuri oynadıkları zeybek oyunu ile büyük beğeni topladı. Hunat Camii imamı Metin Yalçınkaya’nın da  dua ettirdiği düğünde daha sonra TRT sanatçılarından Ali Çakar da sahne aldı ve sevilen  Kayseri türkülerini seslendirdi.