Çiçeklerle karşılandılar...

Almanya'nın Köln kentinden Kayseri'ye gelen gurbetçi vatandaşlar Kayseri Erkilet Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı. Detaylar Kayseri Olay'da...

Çiçeklerle karşılandılar...

Almanya’nın Köln kentinden Kayseri’ye gelen gurbetçi vatandaşlarımızı, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, TESKOMB Genel Başkan Vekili Mustafa Alan, KESOB Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri Kayseri Erkilet Havalimanı’nda karşılayarak ‘hoş geldiniz’ dedi.

Çiçeklerle karşılandılar...

Yeni Müdüre 'hayırlı olsun' ziyareti

Gurbetçi karşılamanın öncesinde Başkan Şeyhi Odakır ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz mayıs ayında Kars Harakani Havalimanı Müdürü iken Kayseri Havalimanına müdür olarak atanan Enver Selim Akata’yı makamında ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretin ardından gurbetçi vatandaşlar çiçeklerle karşılandı. Odakır, “Vatandaşlarımızı karşılayarak ‘hoş geldiniz’ dedik. Pek çok kişi şaşkınlıkla karşıladı ve memnuniyeti yüzlerine yansıdı. Sevinçlerine ortak olduk. Karşılamamızın gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Sayın Akataya, personellere ve güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.