Çiçek: Kayseri, başarı hikayesi yazıyor

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük karma AVM'si olan Kumsmall AVM'de Mobilya Fuarı açıldı. Fuarda konuşan, Vali Gökmen Çiçek, fuar için büyük bir mücadele verildiğini söyledi. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde.

Çiçek: Kayseri, başarı hikayesi yazıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bulunan Avrupa ve Türkiye'nin en büyük alanına sahip mobilya alışveriş merkezi KumSmall'de Mobilya Fuarı açıldı. Açılışa, Vali Gökmen Çiçek, Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağar, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, protokol üyeleri, firma temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Çiçek: Kayseri bahane üretmeden başarı hikayesi yazıyor

‘Biz Kayseri'yi çok seviyoruz’

Programda konuşan Vali Çiçek, “Hep söylüyorum; bir şehir, Anadolu'nun ortasında ağlamadan, sızlamadan, bahane üretmeden bir başarı hikayesi yazıyor. Bütün dezavantajları avantaja çevirmek için, eğer yarası varsa yarasını kendisi sarmak için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ediyor. İşte böyle devasa bir hayali gerçeğe dönüştürüyor devletinin desteği ile. Fuarlar düzenliyor, yurtdışında fuarlara gidiyor, büyükelçileri Kayseri'ye getiriyor. Ne yapılması gerekiyorsa STK'ları, iş insanları ve belediyeleriyle onu yapmaya çalışıyor. Biz Kayseri'yi çok seviyoruz, Kayserililer Kayseri'yi çok seviyor ama her şeyden daha çok Türkiye'yi seviyor. Dolayısıyla bu fuarı bir milli görev olarak görüyor. Sadece maddi çıkar sağlamak için bakmıyor milli bir seferberlik olarak görüyor. Her Kayserili ihracatı milli bir görev olarak, düşünerek bu işleri yapıyor. Ben gerçekten Kumsmall AVM'de bu fuar değil sadece büyük bir mücadele verdiklerini, gece-gündüz çaba sarf ettiklerini, çalıştıklarını, tırnaklarını kazıyarak bir şeyler yapmak istediklerine şahidim. Onları tebrik ediyor, ayakta alkışlıyorum” ifadelerini kullandı.