CHP ziyaretinde dikkat çeken ayrıntı

Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe başkanları ile kurultay delegeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek, iki ismin fotoğraf karelerinde görünmemesi dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP ziyaretinde dikkat çeken ayrıntı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi 38'inci Olağan Kurultayı 4-5 Kasım 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleşecek. Değişim talebiyle yola çıkan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Prof. Dr. Örsan Öymen’in aday olması beklenen kurultay öncesinde CHP İstanbul Eski Milletvekili, Gazeteci Barış Yarkadaş, “CHP Kayseri İl Başkanlığı Büyük Kurultay Delegeleri’nin tamamı 4 Kasım’daki kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. İl dışında olan 5 delege de İl Başkanı Feyzullah Keskin’e aynı yönde irade beyanında bulundu” ifadelerini ile Kayseri kurultay delegelerinin tamamının Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini duyurmuştu.

CHP ziyaretinde dikkat çeken ayrıntı

Ancak CHP il ve ilçe başkanları ile kurultay delegelerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaretinde bir ayrıntı dikkat çekti. Barış Yarkadaş’ın il dışında oldukları için imza atamadıklarını belirttiği kurultay delegelerinden eski il başkanlarından Mustafa Ayan ve milletvekili adayı İbrahim Kaan’ın genel başkanı ziyaretin paylaşıldığı fotoğraflarda yer almadığı görüldü. 

CHP ziyaretinde dikkat çeken ayrıntı