CHP yönetimi kimi ziyaret etti, kimler CHP'yi ziyaret etti?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri il yönetimi ziyaretlerine ve ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. CHP Kayseri yönetimi kimleri ziyaret etti, kimler partiyi ziyaret etti? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP yönetimi kimi ziyaret etti, kimler CHP'yi ziyaret etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ve beraberindekiler, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret etti. Diğer yandan CHP’ye de ziyaretler sürüyor. 
CHP yönetimi kimleri ziyaret etti, kimler CHP'yi ziyaret etti?CHP'DEN VALİ ÇİÇEK'E ZİYARET
CHP Kayseri İl Başkanı olarak bir süre önce genel merkez tarafından atanan Feyzullah Keskin, beraberindeki il, ilçe yöneticileriyle Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret etti.

CHP yönetimi kimleri ziyaret etti, kimler CHP'yi ziyaret etti?

ZİYARETE KİMLER KATILDI?
Ziyaretle ilgili olarak partiden yapılan açıklamada, “Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’i İl başkanımız Sayın Feyzullah Keskin, Kocasinan ilçe başkanımız Sayın Barış Özdemir, Talas ilçe başkanımız Sayın Mehmet Deniz ve il yöneticilerimizle birlikte ziyaret ettik. İlgi ve nezaketleri için teşekkür ederiz” denildi.
CHP yönetimi kimleri ziyaret etti, kimler CHP'yi ziyaret etti?

HANGİ BİRLİK VE DERNEK BAŞKANI CHP'Yİ ZİYARET ETTİ?
Diğer yandan Kayseri Kırmızı Et Üretici Birliği Başkanı Ercan Aras ve yönetimi ile Tüm Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri de CHP Kayseri İl Başkanı Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CHP yönetimi kimleri ziyaret etti, kimler CHP'yi ziyaret etti?

ESKİ VEKİLDEN ZİYARET
Yine Parti Meclis Üyesi ve aynı zamanda önceki dönem Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve eşi Dr. Kamil Yüceer de CHP Kayseri il başkanlığını ziyaret ederek, Başkan Keskin ve partililerle görüştü.
CHP yönetimi kimleri ziyaret etti, kimler CHP'yi ziyaret etti?CHP yönetimi kimleri ziyaret etti, kimler CHP'yi ziyaret etti?