CHP'ye katıldılar!

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hacılar'da partiye yeni katılan üyelerin rozetlerini taktı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

CHP'ye katıldılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Genç’in bugün ki durağı Hacılar oldu. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Lütfü Aslanhan,  İl Kadın Kolları Başkanımız  Hatice Molu ve beraberindekilerle Hacılar’a giden Genç, ilk olarak ilçe binasını ziyaret etti. Burada düzenlenen törenle partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. 

CHP'ye katıldılar!
İlçe binasındaki üye katılım törenin ardından Genç ve beraberindekiler esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinledi. CHP Milletvekili Genç, Hacılar ziyaretlerini sosyal medya hesaplarından, ‘Bugün büyük bir keyifle Hacılar ilçemizde gençlerimizin ve kadın kardeşlerimizin üyeliklerini gerçekleştirdik. Onlara emin adımlarla yürüdüğümüz iktidar yolculuğumuza hoş geldiniz diyorum. Üye katılımının ardından İl Başkan Yardımcımız Sn. Lütfü Aslanhan, Hacılar İlçe Başkanımız Sn. Ali Adanır, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Hatice Molu ile birlikte Hacılar’da esnaf ve vatandaşlarımızla bir aradayız.’ İfadeleriyle paylaştı. 

CHP'ye katıldılar!