CHP'ye dert yandılar

Cumhuriyet Halk Partililer (CHP) Kocasinan ilçesine bağlı Mahzemin Mahallesine giderek, vatandaşları dinledi. Mahalle sakinleri CHP'ye dert yanarak, yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'ye dert yandılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kocasinan İlçe Başkanı Barış Özdemir ve beraberindeki partililer, Kocasinan İlçesine bağlı Mahzemin Mahallesine giderek, vatandaşlarla görüştü.

CHP'ye dert yandılar

CHP'den Mahzemin çıkarması

Bölge sakinleri yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, dert yandı. Ziyaretlerle ilgili olarak konuşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Mahzemin'de vatandaşlarla yaşanılan sıkıntıları masaya yatırdıklarını ve görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi.

CHP'ye dert yandılar

Üretim maliyetlerinin artışı ve çiftçilerin karşı karşıya olduğu sıkıntılar masaya yatırıldı

Genç, 'Kocasinan İlçe Başkanımız Barış Özdemir ve ilçe yöneticilerimizle birlikte Mahzemin’de bölge muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, mahallemizin ve özellikle çiftçilerimizin yaşadığı sorunları konuştuk. Tarım sektöründeki zorlukları, üretim maliyetlerinin artışını ve çiftçilerimizin karşı karşıya olduğu sıkıntıları detaylı bir şekilde ele aldık' dedi.

CHP'ye dert yandılar

CHP Milletvekili Genç, ayrıca 'Bölgenin tarımsal kalkınmasını desteklemek ve çiftçilerimizin hak ettiği refaha kavuşmasını sağlamak için el birliğiyle çalışacağız' ifadelerini kullandı. 

CHP'ye dert yandılar