CHP Talas Belediye Başkan aday adayı: Başkan olursam maaş almayacağım

KAYSERİ'de CHP'den Talas ilçe Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Necaatdin Tekin, aday gösterilip başkan seçilmesi halinde maaş almayacağının sözünü verdi.

CHP Talas Belediye Başkan aday adayı: Başkan olursam maaş almayacağım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KAYSERİ’de CHP’den Talas ilçe Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Necaatdin Tekin, aday gösterilip başkan seçilmesi halinde maaş almayacağının sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Necaatdin Tekin, Talas ilçe Belediyesi için aday  adaylığını açıkladı. Talas’ta parti binasında düzenlenen basın toplantısına, İlçe Başkanı Serdar Altuner, CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı  Dr. Sema Karaoğlu ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan CHP Talas İlçe Başkanı Serdar Altuner, seçimlerde Talas’ı kazanacaklarını belirterek, ‘Çok çalışacağız. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Herkesi Türkiye’nin birleştirici gücü CHP’de buluşmaya davet ediyorum’ dedi. CHP’de Talas Belediye Başkan aday adayı olan İş insanı Necaatdin Tekin (40) ise, kutsal bir yola çıktıklarını söyledi. Tekin,  ’Talas için yeni ve çok güzel bir yola çıkıyoruz. Bu yol Talasımızı  hak ettiği yere kavuşturmak amacıyla gideceğimiz kutsal bir yoldur Bu yol, aklı ve bilimi esas alan, halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak görenlerin, sosyal demokrasiyi rehber edinenlerin yoldaşlığı ile yürütülecek bir yoldur. Biz bu yola hep beraber çıkıyoruz ve yolu hep beraber yürüyeceğiz. Sonunda da hep beraber kazanacağız.’ diye konuştu.
 
‘TALASIMIZ’DA DA HER YER RANTA ÇEVRİLMİŞ’

Açıklamasında, ‘Bugün maalesef tüm şehrimiz de olduğu gibi Talasımız’da da her yer ranta çevrilmiş durumda’ diyen Tekin, ‘Bu yönetim anlayışı devam ederse yakında çocuklarımızın oyun oynayabileceği park alanı, gençlerimizin vakit geçirebileceği yaşlılarımızın nefes alabileceği yeşil alanlar kalmayacaktır. Binalar iç içe geçmiş durumda ve birçoğunda mesken problemi devam etmektedir. Trafik başlı başına büyük bir sorun olmaktadır. Talas'ın alt yapısı hiçbir şekilde artan nüfusa cevap verememektedir Sanatsal ve kültürel anlamda nerdeyse hiçbir etkinlik yapılmamaktadır. 200 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye'nin pek çok ilinden büyük olan Talas'ımızın maalesef sportif alanlarda da hiçbir başarısı ve bu bağlamda hiçbir çalışması yoktur.’ dedi. Konuşmasında yaşananların sorunların çözümünün katılımcı sosyal yönetim anlayışında olduğunu dile getire Tekin, kaynakların eşit dağıtılmasının önemli olduğunu söyledi. CHP aday adayı Tekin, basın toplantısının sonunda aday gösterilip, belediye başkanı seçildiği takdirde maaş kabul etmeyeceğini ve devlete geri iade edeceğinin sözünü de verdi. Tekin, ‘Maaş almayacağım üzerine namus sözü veriyorum’ diye konuştu.