CHP Milletvekili Genç ilçelerde nabız tutuyor!

TBMM'nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesindeki çalışmalarına ağırlık veren CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, ilçelerin nabzını tutuyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

CHP Milletvekili Genç ilçelerde nabız tutuyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TBMM’nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesindeki çalışmalarına ağırlık veren CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, dün Yahyalı ve Develi ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ve oda temsilcileriyle bir araya gelmişti. Genç’in bugünkü durağı ise Özvatan ilçesi oldu.

CHP Milletvekili Genç ilçelerde nabız tutuyor!

İlçe binasında partililerle bir araya geldikten sonra Özvatanlılarla bir araya gelen Genç, o anları sosyal medya hesabından ‘Güne Özvatan ilçemizde başladık ardından Hayriye mahallesini ziyaret ettik. Türkiye’nin 1. partisi olmanın bilinciyle durmaksızın çalışacağız ve partimizi adım adım iktidara taşıyacağız. Bugün, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, onların taleplerine çözüm üretmek için buradayız. Birlikte, daha adil ve refah dolu bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Özvatan'da bizlere gösterilen ilgi ve destek, doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bu destekle birlikte, daha güçlü, daha kararlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye'nin dört bir yanına ulaşarak, her vatandaşımıza dokunarak, büyük hedeflerimize hep birlikte yürüyeceğiz.’ ifadeleriyle paylaştı.