CHP Melikgazi teşkilatından mahalle çıkarması! Çocuklara özel bayram hediyesi!

CHP Melikgazi İlçe Başkanı Yakup Yılboğa beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve partinin Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Özer, Gesi'de mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP Melikgazi teşkilatından mahalle çıkarması! Çocuklara özel bayram hediyesi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Küçük Bürüngüz ve Kayabağ Mahallelerindeki çocukların bayramını da kutlayan CHP’liler, Atatürk ve Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı. 
ÇOCUKLARA ÖZEL BAYRAM HEDİYESİ
Milli bayramların birlik ve beraberliğe vesile olduğunu aynı zamanda bu ülkenin bugünlere nasıl geldiğinin de bu bayramlarla hafızalara kazındığını dile getiren CHP Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Özer, “23 Nisan’da sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için biz de şimdiden çocukların bayramını kutlamak istedik. Bunun yanında Atatürk’ü ve Cumhuriyetin değerlerini unutturmak, yasaklamak isteyenlere karşı da çocuklara onlar için özel hazırlanmış Nutuk’u hediye ettik. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarla Atatürk ve Cumhuriyet hep yaşayacak. Bütün çocukların, bütün Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları kutlu olsun” dedi.
“YÖNETENLER GÖRMEK İSTEMESE DE VATANDAŞLAR EKONOMİK SIKINTI İÇERİSİNDE” 
Ziyaretlerde vatandaşları da dinlediklerini ve sıkıntıları not ettiklerini kaydeden Özer, belediye meclislerinde bunları da gündeme getireceklerini belirtti. Özer, “Vatandaşlarımızı dinledik, sorunları not ettik. Çözüm için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Bunun yanında yine Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da elimizden geldiğince ulaşmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimizde de hazırladığımız iaşe paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim ettik. Özellikle bu pandemi süreci ve ortaya çıkan ekonomik sıkıntılar, giderek daha da ağırlaşıyor. Her ne kadar bu ülkeyi yönetenler pembe tablo çizse de gerçekler çok farklı. Vatandaşlarımız ekonomik kriz içerisinde yaşam savaşı veriyor. Bu sıkıntıları çözmesi gerekenler ise farklı gündemlerle görmezden geliyor, gerçekleri saptırıyor. Bizler CHP yani bu ülkenin kuruluş ve kurtuluş partisi olarak halkımızla buluşmaya, onların dertlerini dinleyip, çözüm için çalışmaya, proje üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.