CHP'lileri buluşturan düğün

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanvekili Lütfi Aslanhan'ın mutlu günü. Aslanhan, dün yapılan muhteşem düğünle oğlunu evlendirdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CHP'lileri buluşturan düğün
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanvekili Lütfi Aslanhan’ın oğlu Hasan Aslanhan, hayatını Zeynep Karlı ile birleştirdi. Genç çifti özel günlerinde CHP’li isimler de yalnız bırakmadı. 

CHP'lileri buluşturan düğün

 Aslanhan ile Karlı ailelerinin en mutlu günlerine, CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kano, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan ile Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu ve sevenleri eşlik etti. 

CHP'lileri buluşturan düğün

Düğün töreninden fotoğraf kareleri paylaşan Milletvekili Genç, Hasan ile Zeynep Aslanhan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Genç, “Kocaeli Milletvekilimiz Sn.Mühip Kanko ile birlikte İl başkanvekilimiz Sn.Lütfi Aslanhan’ın sevgili evladı Hasan ve Zeynep kızımızın mutluluklarına ortak olduk.Gençlerimize bir ömür mutluluklar dilerken,aileleri tebrik ediyorum.” dedi. 

CHP'lileri buluşturan düğünCHP'lileri buluşturan düğün