CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Kayserili vatandaşları gündeme taşıdı!

Kayseri'deki vatandaşların ekonomi isyanını gündeme taşıdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Kayserili vatandaşları gündeme taşıdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Kayseri’deki vatandaşların feryatlarını gündeme taşıdı. CHP’li 38 Milletvekilinin Kayseri’de iki gün boyunca vatandaşlarla yaptıkları görüşmeleri gündeme taşıyan Kılıçdaroğlu, "Kayseri’de 38 Milletvekilimiz il merkezi ve ilçeleri gezdi, vatandaşları dinledi. Üzülmeyin, meraklanmayın. Sıkıntı yaşıyorsunuz, biliyoruz.  Bizler çözüm üretmek istiyoruz. Sıkıntıları aşmak için mücadele vereceğiz” diye konuştu.
KAYSERİ’DEKİ VATANDAŞLARIN İSYANI MECLİS GÜNDEMİNDE!
“Vatandaşların şikayetleri var” diyen Kılıçdaroğlu, Kayseri’de yapılan görüşmelerden de örnekler verdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Emekli bir vatandaş diyor ki, ‘Ülkenin hali harap. Geleceği iyi görmüyorum. Emekliyim. Aylık 1800 lira maaşım var. Geçinemediğim için gündelik inşaat işlerine gidiyorum. 600 Milletvekili var. 1800 liraya bir ay geçinsinler, ben her ay onlara aylığımı vereyim’ diyor. Bu vatandaşımız biliyor, ama ben de hatırlatayım. Bir de sarayda oturanlar var. Bir yerden değil, beş yerden maaş alanlar var. Ben onlara daha önce seslendim. 1800 lirayla bir ay geçinin, göreyim dedim. Biz vatandaşın halini biliyoruz” ifadelerini kullandı.
KAYSERİ’DEKİ BİRLİK BAŞKANININ SÖZLERİNİ GÜNDEME TAŞIDI
CHP’lilerin ziyaretleri sırasında çarpıcı bir durum tespiti yapan Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ercan Aras’ı da, gündeme getiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Birlik Başkanı diyor ki, eskiden ‘1 ton et satardık 25 ton yem alırdık. Şimdi bir ton et satıyoruz, 15 ton yem alabiliyoruz’ İşte durum bu” dedi.