CHP Lideri Kılıçdaroğlu Kayseri'ye geliyor! 2 gün Kayseri'de kalacak!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin gerçekleştireceği ve 3 gün sürecek olan Belediye Başkanları Çalıştayı için Kayseri'ye geliyor. Kılıçdaroğlu, çalıştayın yanı sıra kentte bazı toplantılar ve görüşmeler de yapacak. CHP Lideri 2 gün Kayseri'de kalacak.

CHP Lideri  Kılıçdaroğlu Kayseri'ye geliyor! 2 gün Kayseri'de kalacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri’de yapacağı Belediye Başkanları Çalıştayına hazırlanıyor. Çalıştay kapsamında 200’ü aşkın CHP’li Belediye Başkanı Kayseri’ye gelecek. Başkanlar, Kayseri ziyaretlerinde heyetler halinde ilçe ve kent merkezinde ziyaretler de gerçekleştirecek.  Diğer yandan CHP Kayseri İl Başkanlığı, program hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Belediye Başkanlarının katılımıyla 17-18-19 Aralık 2021 tarihlerinde Kayseri’de çalıştay yapılacak.
İŞTE CHP'NİN KAYSERİ PROGRAMI
Cuma günü Saat 11.00’de Wyndham Grand Hotel’de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun basın açıklaması yapacak. Daha sonra CHP heyeti, 17 Aralık 2016 yılında gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan askerleri anmak üzere Talas Bulvarı'ndaki Şehit Komandolar Anıtına karanfil bırakacak. 
Aynı gün başkanlar İl ve İlçelerde saha ziyaretleri de gerçekleştirecek. Cumartesi günü de kente gelecek olan Belediye Başkanları çalıştaya start verecek. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da aynı gün Kayseri’ye gelecek ve Kadir Has Kongre merkezinde öncelikle özel gereksinimli vatandaşlar ve aileleriyle görüşecek. Kılıçdaroğlu'nun Kayseri ziyaretinde yine bazı görüşmeler ve toplantılar yapması da bekleniyor. 
Kılıçdaroğlu, Pazar günü de Kayseri’de olacak ve Belediye Başkanları Çalıştayının kapanış konuşmasını yapacak.