CHP'Lİ VEKİLLER KAYSERİ RAPORU HAZIRLIYOR!

CHP'Lİ VEKİLLER KAYSERİ  RAPORU HAZIRLIYOR!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Milletvekilleri, Kayseri’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, sorunları dinledi.  Sanayi Odası’ndan Mimarlar Odasına, Makina Mühendisleri Odasından Damızlık Sığır Üreticileri Birliği’ne ve Mazlumder’e kadar farklı STK’ları ziyaret eden vekiller, görüş alışverişinde de bulundu. Milletvekilleri ziyaret gerçekleştirdikleri ilin sorunlarını bu ziyaretlerle masaya yatırıp, aynı zamanda vatandaşın sorularına yönelik çözüm önerilerini de derleyerek, rapor hazırlayacak.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, sivil toplum kuruluşlarının nabzını tuttu.  Kayseri çıkarması yapan vekiller, ekonomi başta olmak üzere yaşanan diğer sıkıntılar konusunda görüş alışverişinde bulundu.  Ziyaretler kapsamında vekiller, bazı işletmeleri de ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi. Vekillerin Kayseri’nin fotoğrafını çekip, bu konuda CHP Liderine rapor sunacakları ifade edildi.

“SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİN”

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir süre önce milletvekillerine talimat vererek, her il için rapor hazırlayıp, sorunları yerinde tespit etmelerini istemişti. CHP’nin bu ziyaretlerin ardından vatandaşın sorun ve beklentilerine yönelik çalışma yapacağı kaydedildi. Buna göre, milletvekilleri ziyaret gerçekleştirdikleri Kayseri’de sıkıntıları masaya yatırıp, aynı zamanda vatandaşın sorunlarına yönelik çözüm önerilerini de derleyerek, rapor hazırlayacak.  CHP’nin yeni dönemdeki politika ve yol haritası belirlenirken söz konusu raporların dikkate alınacağı ifade edilirken, Kayseri ile ilgili raporda yer alacak başlıklar ise merak konusu oldu. Haber: Cafer ZENGİN