CHP'li Vekilden saldırı tepkisi!

Geçmiş dönemlerde Yeşilhisar Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı yapan Mustafa Ayan'ın oğlu Avukat Emre Ayan'ın saldırıya uğramasının ardından bir tepki de CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'ten geldi. Milletvekili Genç, olayın takipçisi olacaklarını söyledi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CHP'li Vekilden saldırı tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçmiş dönemlerde Yeşilhisar Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı yapan Mustafa Ayan’ın oğlu ve geçtiğimiz aylarda Pınarbaşı ilçesinde CHP’li Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır’ın avukatı Emre Ayan saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Avukat Ayan, trafikte aracının önünün kesildiğini ardından 14 yaşındaki oğlu ile birlikte sözlü ve fiziki saldırıya uğradığını öne sürdü.

CHP'li Vekilden saldırı tepkisi!

Ayan’ın saldırıya uğramasının ardından CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, sert tepki gösterdi. Milletvekili Genç, yapılan saldırıyı kınadı. 

Genç, “Geçtiğimiz aylarda Pınarbaşı’da saldırıya uğrayan Şerafettin Bahadır’ın avukatı ve parti üyemiz, sevgili kardeşim Avukat Emre Ayan’a yapılan saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Kayserimizde son zamanlarda yaşanan bu tür şiddet olayları, huzur ve güven ortamını tehdit eder hale gelmiştir. Şiddetle mücadele etmek, hepimizin sorumluluğudur. Failler yakalanıp adalete teslim edilinceye kadar saldırının takipçisi olacağız.” dedi.