CHP'li Vekilden Pınarbaşı mesajı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, ilçe ziyaretine Pınarbaşı ile devam etti. Milletvekili Genç, Pınarbaşı'da önemli mesajlar verdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CHP'li Vekilden Pınarbaşı mesajı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlçe ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’in bu sefer durağı Pınarbaşı oldu. Milletvekili Genç, özellikle seçim sürecinden gündemden düşmeyen ilçe de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

CHP'li Vekilden Pınarbaşı mesajı!

İlk ziyaret ilçe başkanlığına

Genç’in Pınarbaşı’da ilk durağı ilçe başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Eser Çetinkaya ve yönetimi ile bir araya gelen Genç, “Pınarbaşı İlçe Başkanlığımızdayız! Bu güzel memleketin yürekli insanlarıyla bir araya gelmek, bizlere her zaman umut ve güç verir. Her birimizin içindeki inanç ve kararlılık, bu ülkenin yarınlarını aydınlatacak. Bugün burada, hep birlikte çıktığımız bu yolda, sadece kendimiz için değil, çocuklarımız için, geleceğimiz için de yürüyoruz. İlçe Başkanımız Sayın Eser Çetinkaya ve yönetim kurulu üyelerimize nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederiz.” dedi. 

CHP'li Vekilden Pınarbaşı mesajı!

Geçtiğimiz günlerde Pınarbaşı Kaymakamlığına atanan Mustafa Çolak’ı da ziyaret eden Genç, Çolak’a yeni görevinde başarılar dilerken, ilçede birlikte güzel projelere imza atacaklarını da sözlerine ekledi. 

CHP'li Vekilden Pınarbaşı mesajı!

‘Pınarbaşı, hem 31 Mart’ta hem de 2 Haziran’da halkımızın desteğiyle iki kez kazanıldı’

CHP’li Genç’in ilçede bir diğer durağı Pınarbaşı Belediye Başkanlığı oldu. Burada Başkan Deniz Yağan ile görüşen Genç, Pınarbaşı’nı daha güzel yerlere taşımak için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Genç, “Pınarbaşı, hem 31 Mart’ta hem de 2 Haziran’da halkımızın desteğiyle iki kez kazanıldı. Bu başarı, halkımızın bize olan güveninin en güçlü ifadesidir ve bu güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 

CHP'li Vekilden Pınarbaşı mesajı!

Belediye Başkanımız Sayın Deniz Yağan’a ve değerli ekibine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Halkımızla omuz omuza vererek, Pınarbaşı’nı daha güzel bir yarına taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda, hep birlikte yürüyerek, ilçemizi daha da ileriye götüreceğiz.” diye konuştu. 

CHP'li Vekilden Pınarbaşı mesajı!

“Anaocağımdayım" diyen Genç, son olarak esnaf ve vatandaşlarla buluştu.