CHP'li vekilden dikkat çeken Bakan Yerlikaya ziyareti! Konu Suriyeliler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, bir süre Suriyelilerle ilgili çıkan olayların ardından Kayseri'ye de gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'li vekilden dikkat çeken Bakan Yerlikaya ziyareti! Konu Suriyeliler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de infial yaratan olayın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'ye gelerek bazı ziyaretler gerçekleştirmiş ve görüşmeler yapmıştı. Yerlikaya'ya bu kez de Kayseri'den dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Bakan Yerlikaya'yı ziyaret etti. Genç, Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili olarak Meclis'te görüştüğü Yerlikaya ile verimli bir toplantı gerçekleştirdiğini söyledi.

CHP'li vekilden dikkat çeken Bakan Yerlikaya ziyareti! Konu Suriyeliler

'Kayseri'de artan güvenlik sorunlarını konuştuk'

Genç, 'İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya ile Kayseri’mizde yaşanan olaylar hakkında TBMM’de verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Özellikle, son dönemde şehrimizde artan güvenlik sorunlarına dikkat çekerek, Kayseri’nin huzur ve güvenliğini sağlamak adına alınması gereken önlemler üzerinde durduk.Kayseri halkı adına, sorunlarımızı ve taleplerimizi en üst düzeyde dile getirmeye ve çözüm odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Misafirperverliği ve Kayseri’ye olan yakın ilgisinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.