CHP'li vekilden dikkat çeken açıklama: Bugün geçit vermeyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) görüşülen kanun teklifi ile ilgili açıklama yaptı. Genç, 'Vicdani değerlere aykırı. Bu vicdansız kanun teklifine geçit vermeyeceğiz' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'li vekilden dikkat çeken açıklama: Bugün geçit vermeyeceğiz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 'Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifine' ilişkin olarak açıklama yaptı. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) görüşülen kanun teklifiyle ilgili olarak  'Vicdani değerlere aykırı. Bu vicdansız kanun teklifine geçit vermeyeceğiz' diyen Genç, iktidar tarafından gündeme getirilen söz konusu teklifin hayvanların katledilmesini meşrulaştırdığını savundu.

CHP'li vekilden dikkat çeken açıklama: Bugün geçit vermeyeceğiz!

CHP Kayseri Milletvekili Genç: Yaşam hakkını savunacağız

CHP'li vekil şu ifadeleri kullandı: Bugün TBMM’de görüşülecek olan 'Hayvanları Koruma Kanunu teklifi', sahipsiz hayvanların yaşam hakkını hiçe saymakta ve vicdani değerlere aykırı bir şekilde hayvanların katledilmesini meşrulaştırmaktadır. Bu vicdansız kanun teklifine karşı, Cumhuriyet Halk Partisi olarak sonuna kadar mücadele edecek ve sokak hayvanlarının yaşam hakkını savunacağız. Katliam yasasına geçit vermeyeceğiz!