CHP'li o isimlerden dikkat çeken Akay ziyareti

Cumhuriyet Halk Partili isimlerden Kayseri Pancar Kooperatifine 'hayırlı olsun' ziyareti...

CHP'li o isimlerden dikkat çeken Akay ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gonca Yelda Orhan, Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Yaşar Ahmet Özdoğan, Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Orhan Karakoçluoğlu, CHP Bünyan İlçe Başkanı Okan Marzıoğlu ve CHP eski yöneticisi Bülent Öcal, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığına seçilen Hüseyin Akay’ı ziyaret etti. Seçimden önce Akay’ı desteklediğini belirten Bülent Öcal ve beraberindeki bazı CHP’lilerin Akay ziyareti dikkat çekti.  
"BAŞARI VE TEBRİKLERİMİZİ İLETTİK"
CHP YDK Üyesi Gonca Yelda Orhan, “Kayseri Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkanı Sayın Hüseyin Akay'ı makamından ziyaret ederek, yeni dönemde ki görevinde başarı ve tebriklerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.
AKAY ZİYARETLE İLGİLİ NE DEDİ?
Kayseri Pancar Ekicileri Başkanı Hüseyin Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Bülent Öcal kardeşimizin organizasyonunda, gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul toplantımız için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan; CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Gonca Yelda Orhan ile birlikte Talat Kumaş, Okan Marzıoğlu, Yaşar Ahmet Özdoğan ve Orhan Koçoğlu’na teşekkür ediyorum. Bu vesile Kayseri Şeker’in sektördeki yeri ve önemi üzerine oldukça faydalı bir sohbet yaptığımızı düşünüyorum” Bülent Öcal ise Akay'ın bu paylaşımına, “Sevgili başkanım misafirperverliğiniz sıcak ve samimi sohbet için çok teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum” karşılığını verdi.

Diğer yandan CHP'li bazı milletvekillerinin son dönemde Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi yönetimi ve seçim süreci ile ilgili yaptıkları bazı açıklamalar, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına verdikleri soru önergeleri sorasında ortaya çıkan bu tablo bazı tartışmaları da beraberinde getirdi.