CHP'li İl Başkanları Neden Kayseri'de Buluştu?

CHP'li İl Başkanları Neden Kayseri'de Buluştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’de bazı il başkanları Kayseri’de buluştu. Peki, Kayseri, Denizli, İzmir ve Muğla İl Başkanlarının bir araya gelme nedeni ne?

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP)  il başkanları dün öğle saatlerinde Kayseri’de bir araya geldi. İl Başkanlarının kentte buluşmalarının nedeni ise daha sonra ortaya çıktı.  Partinin İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ve Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Nevşehir'de yapılacak İl Başkanları toplantısı öncesinde, Kayseri'ye geldi ve İl Başkanı Ümit Özer ile görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Özer, “Saygıdeğer başkanlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Birlikte fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

TOPLANTIYA KILIÇDAROĞLU DA KATILACAK

Diğer yandan CHP yerel seçim sonuçlarını değerlendirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Nevşehir'de 16-17-18 Ağustos tarihleri arasında il başkanları toplantısı yapılacak. Toplantıda, yerel seçim sonuçları değerlendirilecek ve bundan sonraki yol haritası da belirlenecek. Bu kapsamda parti yönetimi, il başkanlarının taleplerini ve önerilerini dinleyecek ve buna göre politikalar geliştirilecek. Toplantıya Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak ve il başkanlarına seslenecek. CHP son yerel seçimlerde aralarında İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Mersin ve Adana’nın da yer aldığı  11'i büyükşehir belediyesi olmak üzere 252 belediyeyi kazanmıştı. Haber: Cafer ZENGİN