CHP'li eski vekilden Turan ziyareti: Hedef büyük ülküye erişmek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Turan Derneği'ni ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'li eski vekilden Turan ziyareti: Hedef büyük ülküye erişmek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Turan Derneği’ni ziyaret etti. Kulkuloğlu, “Ali Ihsan Öztürk ve arkadaşlarının başarı hikayelerinin dününü bugününü dinleme fırsatım oldu. Yapılan önemli bir iş ve hedef büyük bir ülküye erişmek” dedi.

CHP Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Turan Derneğini ziyaret etti ve Başkan Ali İhsan Öztürk ve beraberindekilerle görüştü.
BÜYÜK BAŞARI…
Kulkuloğülu ziyaretine yönelik olarak yaptığı açıklamada, “Turan Derneği Genel Merkezi'nde Sn Ali İhsan Öztürk hocam, Sn. Prof.Dr. Selim Kurtoğlu hocam ve Sn. Bekir Baynal hocam ile bayramlaştık, keyifle sohbet ettik. Ali Ihsan Öztürk ve arkadaşlarının başarı hikayelerinin dününü bugününü dinleme fırsatım oldu. Yapılan önemli bir iş ve hedef büyük bir ülküye erişmek.  Türk Dünyası gençlerini birbiri ile irtibatlamak, bir ve bir arda olmalarına öncülük etmek büyük ve önemli bir başarı” dedi.
CHP'li eski vekilden Turan ziyareti: Hedef büyük ülküye erişmek!
TURAN YOLUNDA OMUZ OMUZA EL ELE TÜRK MİLLETİNİN GİDECEK DAHA ÇOK YOLU VAR
Turan Derneği Genel Başkanı Ali İhsan Öztürk de ziyaretinden dolayı Kulkuloğlu’na teşekkür etti. Öztürk, ziyarete yönelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Hoş geldiniz sefalar getirdiniz Sayın Vekilim Mehmet Şevki Kulkuloğlu Turan Yolunda omuz omuza el ele Türk Milletinin gidecek daha çok yolu var.  Sayın vekilim biz sizi iyi tanıyoruz. Dün birileri Karabağ'ın adını bilemez bilen adını ağzına alamazken "Ermenistan sınır kapısı açılmasın kardeşimin katilini şehrimde görmek istemiyorum" imza kampanyasında yaptığınız konuşmayı unutmayacağız. Bu sebeple Radikalin attığı manşeti de iyi hatırlıyoruz...
CHP'li eski vekilden Turan ziyareti: Hedef büyük ülküye erişmek!PROF KURTOĞLU DA ZİYARET ETTİ
Diğer yandan Turan Derneği Genel Merkezinde misafirlerini ağırlayan Öztürk'ü, Prof Dr Selim Kurtoğlu da ziyaret etti. Öztürk, ziyarete ilişkin olarak, "Turan Derneği laf değil, icraat...1990 yılından bugüne tanıdığım hiç çizgisini duruşunu değiştirmeyen Hocaların Hocası Prof. Dr. Selim Kurtoğlu ve yılların eskitemediği yoldaşım, ağabeyim, meslektaşım Bekir Baynal Hocam ile geçmişe bir yolculuk yaptık..." paylaşımı yaptı.