CHP Kayseri'de seçim yaptı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri'de beklenen seçimi yaptı. Nisan ayından bu güne boş kalan başkanlık koltuğuna yeni isim oturdu. Seçime Genel Başkan Yardımcısı da katıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP Kayseri'de seçim yaptı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Burcu Avcı, 29 Nisan 2024 tarihinde görevinden istifa etmişti. 

İstifa gerekçesi neydi?

'Seçime kadar sadece partiye odaklanacağım ve başka bir iş yapmayacağım diyerek çıkmıştım. Ben bu yola verdiğim sözü tutarak bu süreci elimden geldiğince ve şartlar el verdiğince yürütmeye çalıştım' diyen Avcı, 'Ama artık seçim sürecini tamamladık ve benim de iş hayatına geri dönmem gerekiyor. Bu nedenle Kadın Kolları İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum' açıklaması yapmıştı. 

CHP Kayseri'de seçim yaptı!

CHP'de yeni Başkan kim oldu?

Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından partide beklenen seçim yapıldı. Bugün yapılan seçimin ardından CHP Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı olarak Hatice Molu seçildi. CHP il yönetimi, yeni Başkan Molu'ya görevinde başarılar diledi.

CHP Kayseri'de seçim yaptı!

Genel Başkan Yardımcısı da katıldı

CHP'de seçimle ilgili yapılan yapılan açıklamada, 'Katılım sağlayan Kadın Kolları MYK üyemiz, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cansu Bülbül’e, İl delegelerimize çok teşekkür ediyoruz' denildi.

CHP Kayseri'de seçim yaptı!