CHP Kayseri'de konuşulan o ismi evinde ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış ile birlikte zabıtaların müdahalesiyle gündeme gelen seyyar satıcıyı ziyaret ettiler. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP Kayseri'de konuşulan o ismi evinde ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ve beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış, Gevher Nesibe Mahallesinde zabıtaların müdahalesiyle gündeme gelen seyyar satıcı Yunuz Keskin'i evinde ziyaret ettiler. 

CHP o ismi evinde ziyaret etti

EMEKÇİ KARDEŞİMİZİN YANINDAYIZ

CHP'den ziyaretle ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

İl Başkanımız Feyzullah Keskin, İl Başkan Yardımcımız Av. Niyazi Ünalmış; Kayseri Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından şiddete maruz bırakılan ve ekmek teknesi elinden alınan emekçi seyyar satıcısı Yunuz Küsen’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı olarak maddi, manevi ve hukuki olarak emekçi kardeşimizin yanında olacağız ve sürecini yakından takip edeceğiz.

CHP o ismi evinde ziyaret etti

NE OLMUŞTU?
Kayseri’de Gevher Nesibe Mahallesi Mimarsinan Caddesi üzerinde el arabası üzerinde Armut satan seyyar satıcıya zabıta müdahale etmiş, satıcının armut dolu tezgâhı yola devrilmişti. Sosyal medyada o anlara dair paylaşılan video vatandaşın tepkisini beraberinde getirmişti.