CHP İl yönetimi dert dinledi!

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki parti yöneticileri, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, dert dinledi.

CHP İl yönetimi dert dinledi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinlediklerini kaydeden CHP İl Başkanı Ümit Özer, “İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, il kadın kolları başkanımız sayın Alime Esin Topçu Tosuner  ve  Kocasinan ilçe  yönetim kurulu üyelerimiz  ile beraber esnaflarımızı ziyaret ettik” dedi.


Ziyaretlerde yaşanan sorunları dinlediklerini dile getiren Özer, “Esnafımıza Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını da ilettik” diye konuştu. Esnafların pandemi sürecinde bekledikleri desteği göremediklerine dikkat çeken CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Yalnızca esnaflarımız değil, toplumun her kesimi sıkıntıda. Vatandaş artık iktidara inanmıyor” dedi. Özer, bundan sonraki süreçte de vatandaşı dinlemeye ve sorunların çözümü için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

"ESNAFA AĞIR DARBE VURULDU! ÇÖZÜM MİLLET İTTİFAKI"

 Özer, “Yaşanan ekonomik kriz salgınla birlikte esnafa ağır darbe vurdu. İktidarın esnafı kaderine terk etmesi ise yıllarca vergi ödeyen esnafa deyim yerindeyse kan ağlattı. Her çaldığımız kapıdan şikâyet duyuyoruz. Esnaf dertli, gençler dertli, milyonlarca işsiz var, borçlu var. İnsanlarımız adalete, demokrasiye susamış. Geçim derdi ülkenin dört bir yanını sarmış ancak bundan kurtuluş reçetesi ve yapılması gereken şey belli. Acilen erken seçime giderek sandığı vatandaşlarınızın önüne getirerek milletimizin hakemliğine başvurmaktır.
Sorunların çözümü için başka çare yoktur. Yapılacak ilk seçimde Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde Millet İttifakı ile birlikte ülkemizi bu karanlık zihniyetten kurtarıp, güneşli günleri getireceğiz" ifadelerini kullandı.