CHP İl Başkanı Ümit Özer'den Özhaseki'ye, 'Haseki Dağı' göndermesi! Konu: Yalan...

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) ak Parti Geel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tepkisi sürüyor. İl Başkanı Ümit Özer, Özhaseki'nin Ağrı'da parti kongresinde yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Ümit Özer'den Özhaseki'ye, 'Haseki Dağı' göndermesi! Konu: Yalan...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin, yerel seçim sürecinde Ankara Belediye Başkan adayı iken katıldığı bir TV programında aile geçmişini anlatırken, "Kayseri'de adımıza dağ var; kocaman Haseki Dağı" ifadelerini hatırlatan Özer, “Aklıma Hitlerin propaganda bakanı Goebbels in  ‘Yalan söyleyin, mutlaka inanan olacak. İnanmazlarsa yalana devam edin’ sözü geldi. Özhaseki yalan söyleyen birini arıyorsa aynaya baksın ya da gitsin 2019 yerel seçimlerinden bugüne Türkiye’nin aradığı ama bir türlü bulamadığı Haseki dağına baksın” diye konuştu.
“ÖZHASEKİ, İNANDIRANA KADAR YALAN SÖYLEMEYE DE DEVAM EDECEK”
Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı:  Sayın Özhaseki AKP’nin Ağrı kongresinde; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, yönelik, ‘Konuştuğu zaman ben daha doğru kelamına rastlamadım’ demiş. Aklıma Hitlerin propaganda bakanı Goebbels in  ‘Yalan söyleyin, mutlaka inanan olacak. İnanmazlarsa yalana devam edin’ sözü geldi. Kendisine Goebbels’i rehber edinen, yalan söyleyen, yalanı ortaya çıksa da ısrarla yalanına devem eden Özhaseki, inandırana kadar yalan söylemeye de devam edecek.
“FETÖ YALANLARINA, ‘ALLAH’A İMAN EDER GİBİ İNANDIM’ DİYEN BİRİSİ İÇİN…
Özhaseki’ye seslenen CHP İl Başkanı Ümit Özer, ayrıca “Sayın Özhaseki, Hazret-i Âişe vâlidemiz ‘Yalandan daha kötü bir şey yoktur. Çünkü, yalanla îmân bir arada bulunmaz” diyor. Gerçi Kahraman Türk Subaylarına kurulan kumpasları savunmak için FETÖ yalanlarına, ‘Allah’a iman eder gibi inandım’ diyen birisi için bu sözün çok da anlamı yok ama biz yine de hatırlatalım istedik. Özhaseki yalan söyleyen birini arıyorsa aynaya baksın ya da gitsin 2019 yerel seçimlerinden bugüne Türkiye’nin aradığı ama bir türlü bulamadığı Haseki dağına baksın” ifadelerini kullandı.