CHP İl Başkanı Ümit Özer: Artık mızrak çuvala sığmıyor!

CHP İl Başkanı Ümit Özer: Türkiye bu acı tabloyu yaşarken, zamlar ardı sıra gelirken, alım gücü düşerken, yoksulluk her geçen gün artarken, vatandaş Kayseri'nin merkezinde ucuz ekmek kuyruklarında sıranın kendilerine gelmesini beklerken, saraylarda yaşayan ve her akşam manda yoğurdu, kestane balı, Medine hurması tüketen beyefendi, önce 'Sabır' istedi, ardından vatandaşın sabrının tükendiğini, sabır taşının çatladığını anlayınca şimdi de milletin yüzüne baka baka her zaman yaptığını yapıp, sorumluluktan kaçtı ve 'Şükürsüzlük var, elimizdekilere şükredeceğiz' dedi.

CHP İl Başkanı Ümit Özer: Artık mızrak çuvala sığmıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, ekmek büfeleri önünde oluşan kuyruklara dikkat çekerek, “Kayseri Meydanında eserleri olan uzun kuyruklar görünmesin diye ekmek büfelerini kaldırdılar, beceriksizliklerine kılıf bulmaya çalıştılar. Ancak artık mızrak çuvala sığmıyor. Gerçekleri ne yapsalar gizleyemiyorlar” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Ümit Özer: Artık mızrak çuvala sığmıyor!
“MİLLETTE HAL Mİ BIRAKTINIZ? ELDE, AVUÇTA NE VARSA, YOK ETTİNİZ”
Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Şükürsüzlük var, elimizdekilere şükredeceğiz” yönünde yaptığı açıklamaları hatırlatan ve tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Millette hal mi bıraktınız? Elde, avuçta ne varsa, yok ettiniz, tükettiniz, bitirdiniz. Vatandaşı yokluğa, yoksulluğa mahkum ettiniz. Bu tablonun sebebi sizsiniz. Boşuna, saraydan bakanlar ve sadece saraya bakanlar gerçekleri göremez demedik. Herkesi saraylılar ve saray şürekası gibi sanan bu düzenin artık gideri yok” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Ümit Özer: Artık mızrak çuvala sığmıyor!
“ELDE, AVUÇTA NE VARSA, YOK ETTİNİZ, TÜKETTİNİZ, BİTİRDİNİZ. VATANDAŞI YOKLUĞA, YOKSULLUĞA MAHKUM ETTİNİZ”
Kayseri’de belediye ekmek büfeleri önünde ortaya çıkan ucuz ekmek kuyruğunu paylaşan Özer, AK Parti’nin vatandaşı yokluğa, yoksulluğa sürüklediğini savunarak, şu ifadeleri kullandı: Kayseri Meydanında eserleri olan uzun kuyruklar görünmesin diye ekmek büfelerini kaldırdılar, beceriksizliklerine kılıf bulmaya çalıştılar. Ancak artık mızrak çuvala sığmıyor. Gerçekleri ne yapsalar gizleyemiyorlar. ‘Enflasyon nisanda yıllık yüzde 156'ya yükseldi!’ Türkiye bu acı tabloyu yaşarken, zamlar ardı sıra gelirken, alım gücü düşerken, yoksulluk her geçen gün artarken, vatandaş Kayseri’nin merkezinde ucuz ekmek kuyruklarında sıranın kendilerine gelmesini beklerken, saraylarda yaşayan ve her akşam manda yoğurdu, kestane balı, Medine hurması tüketen beyefendi, önce “Sabır” istedi, ardından vatandaşın sabrının tükendiğini, sabır taşının çatladığını anlayınca şimdi de milletin yüzüne baka baka her zaman yaptığını yapıp, sorumluluktan kaçtı ve “Şükürsüzlük var, elimizdekilere şükredeceğiz” dedi. Millette hal mi bıraktınız? Elde, avuçta ne varsa, yok ettiniz, tükettiniz, bitirdiniz. Vatandaşı yokluğa, yoksulluğa mahkum ettiniz. Bu tablonun sebebi sizsiniz. Boşuna, saraydan bakanlar ve sadece saraya bakanlar gerçekleri göremez demedik. Herkesi saraylılar ve saray şürekası gibi sanan bu düzenin artık gideri yok. Halkın iktidarı yakın. Onlar milleti üzdüler, karanlığa, karamsarlığa sürüklediler, biz milleti sevindireceğiz! Umutsuzluk yok. Aydınlık günler yakın…

CHP İl Başkanı Ümit Özer: Artık mızrak çuvala sığmıyor!