CHP İl Başkanı Özer, Özhaseki'ye 'hak' verdi! Dikkat çeken açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin yaptığı, 'Asla iktidarı bırakmamak lazım' açıklamasına cevap veren CHP İl Başkanı Ümit Özer, 'AKP'de telaş başlamış. 'Erdoğan gidince ne olacak?' diye bir süre önce nabız yoklayan Özhaseki, iktidardan gitme korkusunu yine dışa vurmuş' dedi.

CHP İl Başkanı Özer, Özhaseki'ye 'hak' verdi! Dikkat çeken açıklama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Ordu'da düzenlediği basın toplantısında muhalefet partilerini eleştirdi.
“KÖTÜLERE KARŞI ASLA İKTİDARI BIRAKMAMAK LAZIM”
Özhaseki, "Bizim daha gayretli olmamız lazım, çalışmamız lazım ve nihayetinde de o kötülere karşı asla iktidarı bırakmamak lazım" dedi. Özhaseki, “CHP, Türkiye’deki siyasi muhalefetin başını çekiyor. Bir tarafına milliyetçi olduğunu söyleyen İYİ Parti’yi alıyor, bir tarafına bölücü olduğu kesin olan, yüzde yüz olan HDP’yi de alarak bir ortaklık kuruyorlar. İttifaklarınızı söyleyin dediğimiz zaman da İYİ Parti’yi söylüyorlar, utandıkları o partiyi de arkada saklayıp, kimseye göstermediklerini zannediyorlar. Millet de anlamıyor zannediyorlar. Böyle bir saflık da var. O kadar da aklımızla alay etmeseler iyi olur. Onlar da bize karşılar anladık. PKK karşı mı bize bu seçimlerde? Valla karşı. Peki FETÖ, DEAŞ, DHKP-C karşı mı? Karşı.” şeklinde ifadeler kullandı. Özhaseki’nin bu yöndeki açıklamalarına tepki gösteren CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Özhaseki, milletin İttifakına meydanı boş bulunca atıp, tutmuş! Yine aynaya bakmayı unutmuş” diye konuştu. 
“KİMİN OY İÇİN TERÖRİST BAŞINDAN, KARDEŞİNDEN, YANDAŞLARINDAN MEDET UMDUĞUNU, KAPALI KAPILAR ARDINDA GİZLİ VE KİRLİ İTTİFAKLAR YAPTIĞINI MİLLET BİLİYOR”
“Kimin oy için terörist başından, kardeşinden, yandaşlarından medet umduğunu, kapalı kapılar ardında gizli ve kirli ittifaklar yaptığını, kimlerin Habur'da, Dolmabahçe'de, Oslo'da ihanet projelerine imza attığını millet gördü. Fetöye kimin ‘ne istediler de vermedik’ dediğini de duydu, gördü” diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Bu arada korku bacayı sarmış. AKP'de telaş başlamış. ‘Erdoğan gidince ne olacak?’ diye bir süre önce nabız yoklayan Özhaseki, iktidardan gitme korkusunu yine dışa vurmuş! Telaşlı, telaşlı bu kez doğru bir şey demiş! Ne demiş; ‘Kötülere asla iktidarı bırakmamak lazım’ Haklı!” şeklide konuştu.
“MİLLETİN ÇOCUKLARI İŞSİZ, VATANDAŞ EFKÂRLI, AKP'NİN İŞLERİ BALLI BALLI”
“Vatandaşa yıllardır kötülük ve daha fazlasını yapanlara iktidarı bırakmamak lazım” diyen Özer, şu ifadeleri kullandı: Memlekette ekonomi kötü, adalet kötü, yoksulluk var kötü, yolsuzluk var kötü, yasaklar var kötü. Dış politika kötü, dolar aldı başını gitti, tablo kötü. Özetle, yönetemiyorlar, durum kötü. Millet sıkıntıda, onlar saraylarda, bu kötü. Milletin çocukları işsiz, vatandaş efkarlı, AKP'nin işleri ballı ballı. Bunlar çok ama çok kötü. Ülkeye, vatandaşa bu saydığımız kötülükleri ve daha fazlasını yapanlara artık iktidarı bırakmamak lazım. Bu kötü düzenin gideri yok. Geliyor, gelmekte olan. Halkın desteği ile halkın iktidarında her şey çok güzel olacak.