CHP İl Başkanı Özer: Lafta yerli ve milliler…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, 'Andımız'ı kaldıran zihniyet devlet madalyalarında bu ülkenin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha çıkararak çirkin zihniytlerini ortaya koydu' dedi.

CHP İl Başkanı Özer: Lafta yerli ve milliler…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Açıklamasında, “Lafta yerli ve milli olduğunu iddia edenler icraatlarıyla bu ülkenin değerlerine düşmanlıklarını gizleyemiyorlar” diyen CHP İl Başkanı Ümit Özer, iktidara Andımız ve devlet madalyasından Atatürk’ün çıkarılması üzerinden tepki gösterdi. 
“ÇİRKİN ZİHNİYETLERİNİ ORTAYA KOYDULAR”
Sert tepki gösteren CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, şu ifadeleri kullandı: Millet olma bilincinin okul sıralarında çocuklarımıza aşılayan Andımız’ı kaldıran zihniyet devlet madalyalarında bu ülkenin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha çıkararak çirkin zihniyetlerini ortaya koydular. Ama unutmasınlar ki, satılık kalemşörlerin yazmasıyla kimse “Dünya lideri” olmuyor. Dünya liderini sadece kendi milletine değil tüm mazlum milletlere ilham veren, sadece dostlarının değil düşmanlarının bile saygısını kazanan gerçek kahramanları satılık kalemşörler değil, tarih yazar. Tarihin yazdığı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü devlet madalyalarından çıkartabilirsiniz ama bu milletin yüreğinden çıkarmaya gücünüz yetmedi, yetmeyecek! Son söz Suudi Kralı öldüğünde Milli Yas ilan edip, vatan evlatları şehit düştüğünde şarkılı türkülü kongre yapıp, kahkaha atanlardan sadece ve sadece kabile devletleri için yerli ve milli bir anlayış çıkartabilirler.