CHP İl Başkanı Özer'in ziyaret ettiği esnaf: Böyle adalet olmaz! Herkese adalet...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ümit Özer, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Özer, bir kadın esnafın isyanını da gözler önüne serdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP İl Başkanı Özer'in ziyaret ettiği esnaf: Böyle adalet olmaz! Herkese adalet...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Beraberindeki partililerle birlikte sıkıntıları dinleyen CHP il Başkanı Ümit Özer’e, dert yanan kadın esnaf, anlattıklarıyla akıllarda soru işaretleri bıraktı. Üniversite mezunu olduğunu ve iş bulamadığı için Bakkallık yapmak zorunda kaldığını ifade eden esnaf, “Herkese adalet herkese eşitlik” isyanı ile dikkat çekti. Başından geçen bir olayı anlatan ve “Böyle adalet olmaz” diye tepki gösteren kadın esnaf, kendisine bekçiler tarafından psikolojik baskı uygulandığını iddia etti. 
"PSİKOLOJİK BASKI UYGULUYORLAR"
Sahabiye’de esnaflık yapan Pınar Aytemur, “Bana psikolojik baskı uyguladılar. 2 gündür kendime gelemdim. Adalet herkese adalet, eşitlik herkese eşitlik.  Ben üniversite mezunuyum. İş bulamadığım için Bakkal olmak zorunda kaldım. Onur öğrencisi olarak mezun oldum. Ben bekçiler tarafından yapılan muameleyi hak etmiyorum. Gerekli soruşturmanın açılmasını istiyorum. Bana kapat diyorlar, müşterilere engel oluyorlar. Başka biri açıksa, ben kapatamam. Yetkililere, sayın Cumhurbaşkanına sesleniyorum. Böyle adalet olmaz. O kişilerle ilgili gerekli işlemlerin başlatılmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.


ÖZER: ESNAFLAR BİR BİR KAPANIYOR, DESTEK OLUNMASI GEREKİRKEN…
Esnafı dinleyen CHP İl Başkanı Ümit Özer ise esnafların yaşadıkları sıkıntılara değinerek, “Esnaflarımız bir bir kapanıyor. Esnafa destek olunmalıdır. Destek olunması gerekirken bu yaşanlar hoş değil. Kayseri’de 2021 yılının ilk üç ayında 405 esnaf sicil terkini yapmış. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi. İl Başkanı Ümit Özer, ziyaretlerine ilişkin olarak “Bir sorduk bin ah işittik” ifadelerini de kullandı.