CHP İl Başkanı Özer: Herkesi kendiniz ve ballı maaşlarınız, işleriniz gibi görmeyin!

CHP İl Başkanı Ümit Özer, 'Hiçbir zaman kamuoyunda ev kiraları ya da başka konularda sıkıntı duymadık' diyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a tepki gösterdi. Özer, 'Vatandaş geçinemiyor. Çıkın artık sırça köşklerinizden, herkesi kendiniz ve ballı maaşlarınız, işleriniz gibi görmeyin. Biri 'sıkıntı duymadık' diyor, diğeri 'mango kurutun' diyor. Ey halkım AKP gerçeğidir bu. Vatandaştan kopuklar, uzaklar' dedi.

CHP İl Başkanı Özer: Herkesi kendiniz ve ballı maaşlarınız, işleriniz gibi görmeyin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, öğrenci yurdu tartışmalarıyla ilgili olarak, “Yurt sorunu olmadığını” savundu. Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de hiçbir öğrencinin açıkta kalmadığını, varsa sorunu olan öğrencinin Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yapabileceğini belirterek, “Hiçbir zaman kamuoyunda ev kiraları ya da başka konularda sıkıntı duymadık. Duyduğumuzda da gereği yapılır” ifadelerini kullandı.
“VATANDAŞTAN KOPUKLAR, UZAKLAR. BU İKTİDAR HALKI BİLMİYOR, GÖRMÜYOR”
Büyükkılıç’ın, bu yöndeki açıklamasına tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Saraylardan bakanlar ve sadece saraya bakanlar gerçekleri göremez” dedi. Özer, şu ifadeleri kullandı: Kayseri'nin AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı: 'Ev kiraları ve başka konuda kamuoyundan bir sıkıntı duymadık!" demiş. Duy da inanma... Yeter artık! Vatandaş geçinemiyor, çocuğuna öz yurdunda yurt bulamıyor. Çıkın artık sırça köşklerinizden, herkesi kendiniz ve ballı maaşlarınız, işleriniz gibi görmeyin. Biri sıkıntı duymadık diyor, diğeri mango kurutun diyor. Ey halkım AKP gerçeğidir bu. Vatandaştan kopuklar, uzaklar. Bu iktidar halkı bilmiyor, görmüyor. Vatandaşın aklıyla alay ediyor. Saraylardan bakanlar ve sadece saraya bakanlar gerçekleri göremez. Bu düzenin artık gideri yok. Geliyor gelmekte olan.