CHP İl Başkanı Özer: Halkımız artık bu düzenin değişmesini istiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşları dinledi. Özer, 'Halkımız artık bu düzenin değişmesini istiyor. Yıllardır verilen, ama tutulmayan sözler…Ekonomi, işsizlik, yokluk, yoksulluk, yasaklar. Halk artık nefes almak istiyor' dedi.

CHP İl Başkanı Özer: Halkımız artık bu düzenin değişmesini istiyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Meydan’da vatandaşları ziyaret eden CHP İl Başkanı Ümit Özer, vatandaşların iktidardan şikayetçi olduğunu söyledi. Özer, "Bugün de Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarımızla buluştuk. Değerli parti yöneticilerimiz; Cemalettin Bal  Zeki Özkan İsmail Kılıç ve Nihal Günaydın  ile birlikte yine halkımızla bir arada olduk. Selamlaştık, vatandaşa kulak verdik. Sohbet ettik. Halkımız artık bu düzenin değişmesini istiyor" dedi.
VATANDAŞ “1600 LİRA MAAŞLA GELSİN, ‘EKONOMİ BÜYÜDÜ, UÇUYORUZ’ DİYENLER GEÇİNSİN GÖRELİM” DİYOR
CHP İl Başkanı Ümit Özer, şu ifadeleri kullandı: Yıllardır verilen, ama tutulmayan sözler…Ekonomi, işsizlik, yokluk, yoksulluk, yasaklar…Halk artık nefes almak istiyor. Zamlardan artık mutfağın yükünü kaldıramayan emekli amcamız, kara kara düşünüyor. 1600 lira maaşla gelsin, “Ekonomi büyüdü, uçuyoruz” diyenler geçinsin görelim diyor. İşçi kardeşlerimiz  de aldıkları maaşla geçinemediklerinden dert yanıyor.  Ev hanımları işsizlikten, çocuklarının yaşadığı sıkıntılardan dert yanıyor. ‘Yemedik yedirdik, giymedik giydirdik, okuttuk, mezun  ettik, ama gözümüzün önünde işsizlikten eriyor çocuklarımız’ diyor… Ey saray yönetimi, siz bu feryadı duyuyor musunuz? Duymuyorsunuz. Eğer duysanız, bu insanların gözünün içine baka baka “Ekonomide dünyanın üst ligindeyiz, uzay ligindeyiz” diye bu milletin aklıyla alay etmezsiniz. Sanmayın ki bu millet yalanlarınıza kanıyor, herkes her şeyi görüyor. AKP dönemi bitmiştir. Halkın iktidarı yakın. Türkiye’nin birleştirici gücü CHP ile herkes rahat bir nefes alacak. Hak, hukuk, adalet gelecek. Sözümüz söz halkın iktidarında haksızlıklar bitecek, vatandaş hak ettiği değeri görecek.

ÖZER'DEN KESK'E DESTEK

Diğer yandan Özer, KESK'in, "İnsanca yaşamaya yetecek bir maaş istiyoruz" çağrısıyla yaptığı basın açıklamasına da katılarak, sendika üyelerine destek verdi.