CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki'ye zehir zemberek tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer'den, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'ye yönelik zehir zemberek sözler…

CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki'ye zehir zemberek tepki!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, partisini hedef alan açıklamalarına tepki gösteren CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Hayırseverlerin yatırım ve desteği olmazsa kurdele bile kesemeyecek, haliyle şehre gelmeye yüzü dahi olamayacak olan Özhaseki, yol arkadaşları ile birlikte geçmişini unutarak, halkın partisine yönelik iftira ve yalanlarıyla, haddini aşmış” dedi. Özer, ayrıca Özhaseki’ye, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Şükrü Karatepe’nin sözleri ve yaptığı bazı açıklamaları hatırlatarak yüklendi. Özer, “Şimdi yol arkadaşlarının bile güvenmediği, ’şehirde tahribat bıraktı’ dediği zihniyete tavsiyemiz, daha fazla ülkeye, şehre, insana, vicdanlara tahribat vermeden tez zamanda jübilesini yapıp, ‘Kayseri’de adımıza dağ var’ dediği, sadece kendisinin bilip, herkesten sakladığı ‘Haseki dağını’ bulması, dağ gibi yalanlarıyla artık gündemden düşmesidir” diye konuştu.
"TERÖRİSTE 'GERİLLA' ÜLKEYE KURULAN FETÖ KUMPASLARINA 'ALLAH'A İMAN EDER GİBİ İNANIYORUM' , ŞEHİTLERİMİZ İÇİN 'NİYE ÖLDÜKLERİ DE BELİRSİZ' , TERÖRİST BAŞI ÖCALAN'A 'SİYASİ FİGÜR, NESİNE İTİRAZ EDEYİM' , ÜLKÜCÜLER İÇİN DE 'PİYON' DİYEN ÖZHASEKİ’YE BAK SEN!"
CHP İl Başkanı Ümit Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Ankara'nın kaybedeni bey, yine ortaya çıkmış. Gideceğinin yani jübilesinin yaklaştığını anlayınca son çırpınışlarını sahnelemiş. Yine halkın partisi üzerinden gündeme gelmek istemiş. Millet icraat beklerken, Kayserili sorunlarının çözülmesini beklerken, kent her geçen gün geriye giderken, kan kaybederken, 20 yıldır verilen sözler tutulmazken, Kayseri AKP ile kişi başı yatırım tablosunda 81 il arasında 77’nci sıradayken, haftalardır hayırsever yatırımları üzerinden şov yapan Özhaseki, meydanı boş bulunca yine esmiş gürlemiş! Hayırseverlerin yatırım ve desteği olmazsa kurdele bile kesemeyecek, haliyle şehre gelmeye yüzü dahi olamayacak olan Özhaseki, yol arkadaşları ile birlikte geçmişini unutarak, halkın partisine yönelik iftira ve yalanlarıyla, haddini aşmış!
Ankara’nın kaybedeni bey, biliyoruz çıkmaz içindesin. Ankara yenilgisinin psikolojik bunalımı hala sürüyor. Halka anlatacak bir şeyiniz kalmayınca iftira siyasetinize devam edip, algı oluşturma gayretlerinizin, saraya şirin görünme mücadelenizin farkındayız. Halkımız da farkında.  
Kayseri'de uzun yıllar Belediye Başkanlığı yapmasına rağmen kendine bir mezar yeri dahi almayan merhum Belediye Başkanımız Niyazi Bahçecioğlu'nu da, sizi de bu halk çok iyi biliyor. 
Bu ülkeye, bu şehre kimlerin ihanet ettiğini de bu halk çok iyi biliyor. 
Teröriste "gerilla" diyen kim? 
Özhaseki... 
Ülkeye kurulan FETÖ kumpaslarına "Allah'a iman eder gibi inanıyorum" diyen kim? 
Özhaseki... 
Peki FETÖ davalarında “Bizi Pensilvanya'ya götürdü” denilen kim? 
“Pensilvanya'ya teşekkür mektubu” yazdığı ortaya çıkan kim? 
Habur’da, Oslo’da, Dolmabahçe’de teröristlerle pazarlığa oturanları öve öve bitiremeyen, o günleri yere göğe sığdıramayan, bununla da kalmayın terörist başı Öcalan'a, "Siyasi figür, nesine itiraz edeyim" diyen kim? 
Özhaseki...
Şehitlerimiz için yine haddini aşarak, “Niye öldükleri de belirsiz” ifadelerini kullanan kim? 
Özhaseki... 
TC ibaresinin kaldırılmasına yönelik tepkimize “Bölücülük ve fitne” diyen zihniyet sahibi kim? 
Özhaseki…
Bitmedi, bir de mülteci güzellemesi var. Milletin çocukları işsizken, aşsızken mülteci güzellemesi yapan, “Ekonomiyi ayakta tutuyorlar, Suriyelileri kimse gönderemez” diyen kim? 
Özhaseki…
Şu günlerde “Milliyetçilik” taslayan Özhaseki’nin, yeni giydiği gömleğinin amacını biliyoruz!
“Ülkücü hareket uluslararası bir gücün ve komplonun bir projesiymiş. Ülkücüler de o komplonun piyonuymuş” diyen sonra da “MHP ile bizim birlikteliğimiz zoraki evliliğe benziyor. Kızla oğlan birbirini sevmez ama evlenmek zorunda kalırlar. Bizimki de tıpkı onun gibi bir şey” diyen ve siyasi menfaat için her gömleği kolayca giyip, çıkaran “milliyetçi” görünümlü şahsa tavsiyemiz, aynaya bakmasıdır. 
Şu günlerde oy için rolden role bürünen, bulduğu her mikrofona güzelleme yapanlar, aynaya bakınca terör örgütleri ile nasıl pazarlıklar yaptıklarını, hangi çadır tiyatrosunun yapım ve yönetmenliği üstlendiklerini ve bununla da kalmayıp, FETÖ terör örgütü mensuplarını orduya, emniyete, kısacası devlete nasıl yerleştirdiklerini, bu ülkenin kurumlarını ne hale getirdiklerini çok iyi görecektir. 
Şimdi yol arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları bu ülkenin başına bela ettikleri onca olumsuzluktan sonra hala çıkıp, bu halkı kandıracağını sanan şahsa tavsiyemiz, bakabiliyorsa aynaya bakmasıdır!
Görevden ayrılırken AKP Kayseri eski İl Başkanının dediği gibi memleketi düşünmeyip, “kendi koltuk ve gelecekleri için her şeyi mubah gören” zihniyete sesleniyoruz, evet bu ülkeye, bu şehre kimlerin ihanet ettiğini bu halk biliyor. Hem de çok iyi biliyor. 
Gelelim Kayseri’ye yapılan ihanetlere…
Kayseri’ye yapılan ihanetleri biz yıllardır anlatıyoruz, ama bazen de Özhaseki’nin yol arkadaşları da anlatsın istiyoruz. 
Bakın, Özhaseki’den önceki Belediye Başkanı, yol arkadaşı şu anda da Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şükrü Karatepe ne diyor?
Şükrü Karatepe diyor ki, “Niyazi Bahçecioğlu ile ilgili gelip, bana tuhaf şeyler söylerlerdi. Dedim ki en kötü işi yapsaydı, Allah korusun raylı sistemde ona nasip olmadı. Niyazi Bahçecioğlu, Kayseri'nin gelmiş geçmiş en saygı değer Belediye Başkanlarından biridir ve arkasında hiçbir tahribat bırakmamıştır”
Yani yol arkadaşı Şükrü Karatepe diyor ki, “Özhaseki bu şehirde tahribat” bıraktı!
Sonra yine Karatepe ne diyor: "Şehrin temel imajını oluşturan geniş ve uzun bulvarların tamamı tahrip ettiler”
Allah aşkına kime diyor?
Özhaseki’ye diyor.
Artık kendi aralarındaki “borçsuz belediye” yalanını, borç, faiz, villa, parsel tartışmalarını, arsa oyunlarını, Kayserililere verilen, ancak tutulmayan sözleri de anlatmaya gerek yok.
Herkes biliyor. 
Şimdi yol arkadaşlarının bile güvenmediği, “şehirde tahribat bıraktı” dediği zihniyete tavsiyemiz, daha fazla ülkeye, şehre, insana, vicdanlara tahribat vermeden tez zamanda jübilesini yapıp, “Kayseri’de adımıza dağ var” dediği, sadece kendisinin bilip, herkesten sakladığı “Haseki dağını” bulması, dağ gibi yalanlarıyla artık gündemden düşmesidir!