CHP İl Başkanı Özer'den iktidara tepki: Sizler bu güzel insanları unuttunuz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ümit Özer, Yahyalı'da vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Özer aynı zamanda yün yıkayarak, hünerlerini de sergiledi. Diğer yandan Özer, Dünya Hukuk Günü ve Srebrenica Katliamı ile ilgili de dikkat çeken mesajlar paylaştı.

CHP İl Başkanı Özer'den iktidara tepki: Sizler bu güzel insanları unuttunuz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

“Güzel insanlar iyi ki varsınız” diyen CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Saraylarda yaşayanlar, saraylarına saray katanlar, ballı maaş alanlar, lüks yaşama, şatafata kapılanlar, sizler işte bu güzel insanları unuttunuz” dedi.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Yahyalı'mıza ayak bastık. Vatandaşlarımızla yine güzel sohbetler ettik. Sonra Sıdıka ablamız ile de selamlaştık, ve sonuç; fotoğrafta gördüğünüz gibi borçlu çıktık. Hemen ayak üstü uygulamalı sınava tabi tutulduk. Sıdıka ablamızla birlikte yün yıkadık. Yün yıkarken de fırsat bu fırsat deyip, biz de kendisine halkın iktidarında yapacaklarımızı anlattık. Güzel insanlar iyi ki varsınız. Saraylarda yaşayanlar, saraylarına saray katanlar, ballı maaş alanlar, lüks yaşama, şatafata kapılanlar, sizler işte bu güzel insanları unuttunuz” ifadelerini kullandı. 
DÜNYA HUKUK GÜNÜ MESAJI: SÜREKLİ ADALETE OLAN GÜVENİ PAKETLEYİP, YOK EDENLERDEN BU MİLLETE FAYDA YOK
10 Temmuz Dünya Hukuk Günü dolayısıyla da mesaj paylaşan Özer, şu ifadeleri kullandı: Hukukun Üstünlüğü Endeksi'nde Türkiye, 126 ülke arasında 109'uncu sırada...Adında "adalet" olan, ancak adalet ile uzaktan yakından ilgisi olmayanların ülkeyi getirdikleri adaletsiz tablo, 19 yılın sonunda her alanda kendini gösteriyor. Gerçekler, kirli hesaplar, ortaklıklar, çökenler, çökülenler... bir bir ortaya çıkıyor. Bunun karşısında Cumhuriyet adına hesap sorması gerekenlerden çıt çıkmıyor! Sık sık yargı paketi açıklayan, ancak sürekli adalete olan güveni paketleyip, yok edenlerden bu millete fayda yok. Sözümüz söz halkın iktidarında Hakça bir düzen gelecek. Hak, hukuk, adalet gelecek.
SREBRENİCA SOYKIRIMINI UNUTMAYACAĞIZ!
Diğer yandan Özer, 11 Temmuz 1995’te yaşanan Srebrenica Katliamı ile ilgili de açıklama yaptı.Özer,  “Bugün 11 Temmuz. Srebrenica Katliamı'nın 26. Yıldönümü. Srebrenica’da 8 binden fazla Boşnak hunharca katledildi. Bu soykırımı unutmayacağız ve unutturmayacağız. Nereden gelirse gelsin, nerede olursa olsun bizler, zulme karşı durmaya hep devam edeceğiz” dedi.

"GENÇLERİN, HAYALLERİ, EMEKLERİ, GELECEKLERİ HEBA OLMAYACAK"
Abdullah Gül Üniversitesi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile ilgili de açıklama yapan Özer, "AGÜ'nün 4. mezunlarını tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Mezuniyet töreninde Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe doğru durmadan yürüyeceklerinin sözünü ve görüntüsünü veren, Atatürk'ü mezuniyet töreninde de unutmayan, unutturmayan vicdanı hür, fikri hür gençler, iyi ki varsınız... Sözümüz söz halkın iktidarında fikriniz bizim için hep değerli olacak. Bir de unutmadan, artık her dört gençten dördü göç etmeyip, memlekette kalacak, memleketi için çalışacak, üretecek ve memleketi kalkındıracak...Hayalleri, emekleri, geleceklekleri heba olmayacak...Gençler, halkın iktidarında başımıza hep icat çıkaracak...Her şey çook güzel olacak" dedi.