CHP İl Başkanı Özer'den, AK Parti Milletvekili Nergis'e: Artık yeter! Dur artık…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, son günlerde yaptığı açıklama ve paylaşımlarla gündemden düşmeyen AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'e seslenerek, 'Artık yeter. Dur artık' ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Özer'den, AK Parti Milletvekili Nergis'e: Artık yeter! Dur artık…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’e tepki gösterdi. Nergis’in tartışmaları beraberinde getiren açıklama ve paylaşımlarını hatırlatan Özer, “Vatandaşın aklıyla alay etmeyi bırakın. Halkın arasına karışın ve gerçeklerle yüzleşin” dedi.
"SOKAKLARDA DOLAŞIN, HALKIN İÇİNE KARIŞIN"
CHP İl Başkanı Ümit Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Asgari ücretten bi haber "Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil" diyen. Türkiye'de yaşam standardının yükseldiğini öne süren…Sonra hızını alamayıp, “Bir vatandaşın geçinebilmesi için asgari ücretin ne kadar olması lazım?" sorusuna gülerek, “Bilemiyorum. Onu düşünenler düşünsün, Allah da yardımcıları olsun" diyen…Bununla da yetinmeyip, bir de vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntılara, ülkedeki enflasyona aldırmaksızın “Pazarda fiyatlar makul” paylaşımı yapan AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, artık yeter! Artık dur Hülya Nergis! Vatandaşın aklıyla alay etmeyi bırakın. Gerçeklerle yüzleşin. Aracınızdan inin, Kayseri’de navigasyonla adres aramayı bırakın, sokaklarda dolaşın, halkın içine karışın. Örneğin, yağ fiyatlarına, şeker fiyatlarına, un fiyatlarına bakın...Kilit takılan çocuk mamalarına bakın… Marketlerde günlük değişen ve her geçen gün artan fiyatlara bakın. Etiket savaşlarına bakın! Sonra görün hayat sizin penceredeki gibi tozpembe navigasyonlu mu, yoksa bol bol enflasyonlu mu? Bu düzenin, halka tepeden bakan bu zihniyetin artık gideri yok. Halkın iktidarı yakın. Geliyor gelmekte olan.