CHP Genel Merkezinden iki vekile Pınarbaşı görevlendirmesi! Kayseri'ye geldiler

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde CHP üyesi Şerafettin Bahadır'a yönelik silahlı saldırının ardından dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. CHP Genel Merkezi iki vekili Kayseri Pınarbaşı olayı için görevlendirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP Genel Merkezinden iki vekile Pınarbaşı görevlendirmesi! Kayseri'ye geldiler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Pınarbaşı Üyesi Şerafettin Bahadır, Cuma akşam saatlerinde kızının gözleri önünde silahlı saldırıya uğramıştı. Bu olayın yankıları sürüyor. CHP Genel Merkezi olayla ilgili  olarak iki vekili görevlendirdi. 

CHP Genel Merkezinden iki vekile Pınarbaşı görevlendirmesi! Kayseri'ye geldiler

CHP Genel Merkezi kimleri görevlendirdi?

Genel Merkezin görevlendirmesiyle Kayseri’ye gelen Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, parti il başkanlığında il yönetimiyle bir araya geldi. Toplantıya CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de katıldı. Toplantıyla ilgili olarak yapılan açıklamalarda Pınarbaşı’ndaki olayla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ifade edildi.

Pınarbaşı saldırısı gündemiyle toplandılar

CHP Kayseri İl Başkanlığından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ‘Genel merkezimizin görevlendirmesiyle şehrimize gelen Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Metin İlhan, Amasya Milletvekilimiz Sayın Reşat Karagöz ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın Aşkın Genç ile Kayseri İl Başkanlığımızda örgütümüzle beraber, iki gün önce Pınarbaşında silahlı saldırı sonucu halen yoğun bakımda hayati tehlikesi olan Parti meclis üyemiz  Şerafettin Bahadır için değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi’ denildi.