CHP'den villa parseli tepkisi: Güneşli'yi parsel parsel sattırmayacağız!

CHP'nin, Büyükşehir Belediye Meclis'inde gündeme gelen Güneşli'deki tarım arazisinin villa parseline dönüştürülmesine yönelik tepkisi sürüyor.

CHP'den villa parseli tepkisi: Güneşli'yi parsel parsel sattırmayacağız!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi’nde bulunan eski Ziraat Okulu arazinin yapılan imar değişikliği ile villa parseline dönüştürülmesine tepki gösteren CHP Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Halil Yağmur, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a seslenerek, Sayın Başkan bu yanlıştan biran önce dönünüz size Güneşliyi parsel parsel sattırmayacağız” dedi.

CHP Milletvekili Çetin Arık ile birlikte bölgede vatandaşları dinlediklerini dile getiren Yağmur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Ankara'yı parsel parsel satan zihniyetin Kayseri temsilcileri bu kez gözünü Kocasinan Güneşliye dikti. Bugün köyümüzdeydik. Çocukluk yıllarımızın geçtiği, havasıyla suyuyla taşıyla toprağıyla, Tarım'ın ve hayvancılığın göz bebeği Kayseri Kocasinan Güneşlideki 1 milyon 50 bin metrekarelik Tarım arazisini, villa yapılmak üzere imara açmak isteyen zihniyete karşı köylülerimizle birlikte sesimizi bir kez daha duyurmak için arazi üzerinde incelemeler yaptık. Sn Memduh Büyükkılıç köylülerimiz bu durumdan rahatsız, Güneşlili hemşehrilerimiz villa değil ekip biçmek, hayvancılık yapmak istiyor. Sn başkan bu yanlıştan biran önce dönünüz size Güneşliyi parsel parsel sattırmayacağız.