CHP'den Tomarza çıkarması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. İlçelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Milletvekili Genç'in bu kez durağı Tomarza oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CHP'den Tomarza çıkarması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlçe ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’in bu kez durağı Tomarza ilçesi oldu. Milletvekili Genç’e Tomarza ziyaretinde CHP İl Başkan Yardımcıları Niyazi Ünalmış, Gazanfer Akpınar, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Molu eşlik etti. Tomarza ilçe örgütü ile bir araya gelen Genç, Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç ve Tomarza İlçe Başkanı Enbiya Aydın ve yönetimiyle burada bir görüşme gerçekleştirdi. 

CHP'den Tomarza çıkarması!

Görüşmenin ardından Genç’in bir sonraki durakları, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Ziraat Odası oldu. Oda ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Genç, sahada yaşanan zorlukları, ekonomik sıkıntıları ve tarımsal üretimde karşılaşılan engelleri konuştuklarını ifade etti. 

CHP'den Tomarza çıkarması!

Kayseri Valiliği ve Tomarza Belediyesi işbirliğinde hizmete açılan Hanımeli ve Köy Pazarı tesisini de ziyaret eden Genç, “Bu anlamlı projelerin hayata geçirilmesi hem kadınlarımızın emeğinin değer kazanması hem de köylü üreticilerimizin ürünlerini doğrudan tüketiciyle buluşturması açısından çok önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu tesislerin Tomarzalı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

CHP'den Tomarza çıkarması!

Genç’in Tomarza’daki son durağı Dadaloğlu Mahallesi oldu. Dadaloğlu ziyaretine ilişkin bir paylaşım yapan Genç, şu ifadelere yer verdi; “Adını ”Ferman padişahınsa dağlar bizimdir’ diyen halk ozanımızdan alan, Tomarza’nın Dadaloğlu Mahallesi’ni ziyaret ettik. Dadaloğlu’nun sözlerinde yankılanan cesaret ve adalet arayışı, bugün de mahallemizin her köşesinde hissediliyor.
Geçmişimizin ışığında geleceğe umutla bakıyoruz; çünkü biliyoruz ki Dadaloğlu’nun ruhu, bu topraklarda ve halkımızın kalbinde yaşamaya devam ediyor. Tarihimize sahip çıkmak, bu mirası yaşatmak ve hep birlikte daha güzel yarınlar inşa etmek en büyük görevimiz. Muhtarımız Ömer Yılmaz ve Mehmet Eker’e ev sahiplikleri için teşekkür ediyoruz.”

CHP'den Tomarza çıkarması!