CHP'den Tomarza çıkarması! Vatandaşa 'Aile Sigortası' projelerini anlattılar!

CHP İl Yönetimi mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kez de Tomarza ilçesine giden İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki parti yöneticileri vatandaşların sorunlarını dinledi. İl Başkanı Özer, 'Ziyaretlerde çiftçilerimizle ve herhangi bir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarla ilgili uygulamaya geçireceğimize söz verdiğimiz Aile sigortası ve sosyal politikalarımızla ilgili çözüm önerilerimizi de anlattık' dedi.

CHP'den Tomarza çıkarması! Vatandaşa 'Aile Sigortası' projelerini anlattılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ümit Özer, İl Başkan Yardımcısı Mücahit Koçak, İl Kadın Kolları Başkanı Alime Esin Tosuner ve Tomarza İlçe Başkanı Ertan Demirezen, Aslantaş, Bektaş, Hacıpaşa, Çayanlı, Çulha, Karaören, Tahtakemer, Kanber, Ardıç ve Sakaltutan Mahallelerini ziyaret ederek,muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde vatandaşın sorunlarını dinlediklerini ifade eden CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Ayrıca yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza taziyelerimizi ilettik. Vatandaşlarımıza ayrıca Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettik. Partimizin çiftçilerimizle ve herhangi bir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarla ilgili uygulamaya geçireceğimiz Aile Sigortası ve diğer sosyal politikalarımızla ilgili çözüm önerilerimizi de anlattık” şeklinde konuştu.