CHP'den kitap fuarına Balbay çıkarması...

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ve CHP Kurultay Delegesi Recep Bulut Kayseri 6. Kitap Fuarını ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

CHP'den kitap fuarına Balbay çıkarması...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ve CHP Kurultay Delegesi Recep Bulut Kayseri 6. Kitap Fuarını ziyaret etti. Genç Ziyareti X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Genç, "6. Kayseri Kitap Fuarı’nı il başkanımız Sn. Feyzullah Keskin, gazeteci-yazar büyüğümüz Sn. Recep Bulut ve Ali Karaali abimiz ile birlikte ziyaret ettik. Mustafa Balbay ve Erol Mütercimler’in standlarını ziyaret edip, sohbet etme imkanı bulduk. Bu yıl 1 milyonun üzerinde misafiri ağırlayan fuarımızdaki tüm katılımcıları kutluyorum." dedi.CHP'den kitap fuarına Balbay çıkarması...Mustafa Balbay kimdir?

Türk gazeteci, siyasetçi ve yazar Mustafa Balbay; 24, 25, ve 26. Dönem İzmir Milletvekili, Cumhuriyet Gazetesi Vakfı Yönetim Kurulu üyesi, Cumhuriyet Gazetesi Yayın Kurulu üyesi, eski Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi, Cumhuriyet gazetesinin Gündem adlı köşesinin yazarı olan Balbay’ın gezi, inceleme, biyografi, siyaset, tiyatro oyunu ve çocuk edebiyatı alanında 51 kitabı vardır. 6 Mart 2009'da hükümeti düşürmeye girişim suçlamasıyla tutuklandı. 5 Ağustos 2013'te İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından karara bağlanan Ergenekon davasında 34 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. 9 Aralık 2013 tarihinde serbest bırakıldı, 10 Aralık 2013 tarihinde milletvekili yemini ederek göreve başladı. 1 Temmuz 2019’da Ergenekon Davası kapsamında hakkındaki bütün suçlamalardan aklandı. 5 Eylül 2022 tarihinde test yayınlarına başlayan haber kanalı Cadde TV'nin genel yayın yönetmenliğini üstlenmeye başlamıştır.