CHP'den İYİ Parti'ye afiş desteği

CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış'tan afişleri yırtılan ve indirilen İYİ Parti'ye destek geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

CHP'den İYİ Parti'ye afiş desteği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri belediye başkan adaylarının afişlerinin yırtılması ve indirilmesine bir tepki de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış’tan geldi. 

CHP'den İYİ Parti'ye afiş desteği

Afişlerin yırtılması eylemini kınadığını ifade eden Ünalmış, İYİ Parti’ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Kartal Kavşağı’nda bulunan İYİ Parti’nin afişinin yırtılması fakat AK Parti afişine dokunulmadığının   altını çizen Ünalmış, durumun manidar bulduğunu aktardı. 

CHP'den İYİ Parti'ye afiş desteği

Açıklamasında AK Parti belediye başkanlarına çağrıda bulunan Ünalmış; “Gerek genel seçimlerde, gerekse yerel seçimlerde Kayseri’nin, her caddesini, seçim kanunu ve ilgili mevzuata aykırı, kendilerine ait olmayan paraları harcayarak afişlerle ve görsellerle donatan tek adam zihniyetli AKP’li Belediye Başkanlarını ve avenelerini;

- Seçim mevzuatına uymaya, 
- Aydınlatma direklerine asılan afişleri kaldırmaya,
- Seçim kanununda gösterilmeyen yerlere asılan afişleri ve görselleri kaldırmaya, 
 - Sempatizanlarını uyarmaya  ve sağ duyu çağrısında bulunmaya,
- Demokrasi ruhuna uygun hareket etmeye, davet ediyorum.

Aksi halde elimizde bulunan fotoğraf ve videolarla, seçim kanununa aykırı tüm afişler ve görseller için ilçe kaymakamlıkları nezdinde girişimlerde bulunacağımızı bildiririm.” dedi. 
 

CHP'den İYİ Parti'ye afiş desteği