CHP'den iptal kararı!

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı şehit haberlerinin ardından duyurusunu yaptığı o etkinliği iptal etti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

CHP'den iptal kararı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi 101 yaşında… Partinin kuruluşu nedeniyle CHP Genel Merkezi ve il başkanlıkları tarafından, partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle, bugün farklı etkinliklerin yapılacağı duyurulmuştu. Ancak Tunceli’nin Ovacık ile Hozat ilçeleri arasında bulunan Karaoğlan mevkisinde kontrolden çıkan İl Jandarma Komutanlığı’na ait zırhlı askeri aracın uçuruma yuvarlandığı sonucu 4 askerin şehit olmasının ardından etkinlikler iptal edildi. 
CHP il Başkanlığı da partinin kuruluş 101. Kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla, önceden duyurusunu yaptığı, bugün saat 17.00’de il başkanlığı bahçesinde düzenleyeceği kokteyli iptal etti. 

CHP'den iptal kararı!
101'inci kuruluş yıl dönümü kapsamında CHP Genel Merkez'de planladığı Şevval Sam konserini de daha önce, 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesi ve şehit haberleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, ‘Bugün Diyarbakır'da evladımız Narin'in hepimizi kahreden ölüm haberi ve Tunceli'de 4 askerimizin şehit olması nedeniyle yarın Genel Merkezimizde 101'inci kuruluş yıldönümümüz kapsamında önceden planlanan Şevval Sam konserini değerli sanatçımız ile görüşerek, fikir birliği içinde ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. Hepimizin bir kez daha başı sağ olsun.’ İfadelerine yer verdi.