CHP'den 16 ilçede İmamoğlu'na destek kampanyası!

 CHP'den 16 ilçede İmamoğlu'na destek kampanyası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun, seçim kampanyasına destek sürüyor. Bu kapsamında 16 ilçede parti teşkilat mensupları ve vatandaşlar bankalara giderek,  kampanyaya destek verdi.

CHP’liler YSK’ın İstanbul’da 23 Haziran’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin  yenilenmesi yönündeki kararının ardından Kayseri’de de Ekrem İmamoğlu için destek kampanyası başlattı. Partililer ilçelerde bankalara giderek, kampanyaya destek verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, konuyla ilgili olarak destek veren herkese teşekkür etti.

Özer, “YSK’nın aldığı karar hem akla hem de hukuka aykırı bir karardır. 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde, halkımız ve vatandaşlarımızın yoğun isteği üzerine, Türkiye çapında böyle bir kampanya başlatıldı. Biz de Kayseri teşkilatı olarak destek vermek için, 16 ilçemizde kampanya başlattık. Son olarak Bünyan, Pınarbaşı ve Sarız ilçelerimizde sayın Ekrem İmamoğlu'na desteklerini ilettiler. İl Yönetim Kurulu üyeleri, Bünyan, Pınarbaşı ve Sarız ilçe örgütleri ve üyeleriyle birlikte ilçelerinde bulunana bankalara giderek desteklerini vermişlerdir. Kendilerine de teşekkür ediyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

Haber: Cafer ZENGİN