CHP'den Ankara çıkarması! Kayseri'nin de yer aldığı İç Anadolu masası kuruldu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Örgütünden Ankara çıkarması... İl Başkanı Ümit Özer, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini ve aynı zamanda İç Anadolu Masasının kurulduğunu söyledi.

CHP'den Ankara çıkarması! Kayseri'nin de yer aldığı İç Anadolu masası kuruldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ile Milletvekili Çetin Arık, partinin Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. İl Başkanı Ümit Özer, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştük. Yaptığımız çalışmaları değerlendirdik, kendisine bilgi verdik. ‘Kimse merak etmesin, umutsuzluğa kapılmasın. Bu yalan ve talan düzen bitecek ve vatandaşlarımız her alanda hak ettiğini alacak. Devleti yeniden adalet üzerine inşa edeceğiz’ diyen Genel Başkanımızın Kayseri'ye çok selamları var. Geliyor gelmekte olan” diye konuştu.

Diğer yandan Özer, Ankara temaslarına ilişkin olarak ayrıca aralarında Kayseri’nin de yer aldığı 12 ili kapsayan İç Anadolu Masasının da kurulduğunu ifade etti.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Aralarında Kayseri'mizin de yer aldığı İç Anadolu Masası'nı kurduk. 12 ilin il başkanları, milletvekilleri olarak partimizin genel merkezinde bir araya geldik. CHP Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı ve milletvekillerimizle durum değerlendirmesi yaptık. Bundan sonraki süreçte örgütümüz daha çok alanlarda olacak. Köylerde, mahallelerde, ilçelerde, merkezde vatandaşı dinlemeye, projelerimizi anlatmaya, halkın iktidarı için mücadeleye, Türkiye’nin birleştirici gücü CHP'de bir araya gelmeye devam... Onlar yıktılar, biz yeniden inşa edeceğiz. Onlar ayrıştırdılar biz kucaklayacağız.