CHP'de yeni üyelerin rozetleri takıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Talas Kadın Kolları Gül Akkaya, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, yeni üyelerin rozetlerini taktı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

CHP'de yeni üyelerin rozetleri takıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan yeni üyelerin rozetlerini Talas İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve CHP Talas Kadın Kolları Başkanı Gül Akkaya taktı.

CHP'de yeni üyelerin rozetleri takıldı

Göreve başlamalarının ardından CHP iktidarı için kapı kapı dolaşarak vatandaşlara CHP politikalarını anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Kadın Kolları İlçe Bakanı Akkaya, ‘Vatandaşlarımız başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere birçok sorunla uğraşıyor. Ve gittiğimiz her yerde bu iktidarın yaşanan sıkıntılara çözüm olamayacağına olan inancı görüyoruz. Vatandaşlar bu sorunların çözümü için tek adresin CHP olduğun farkında ve her geçen gün partimize üye olanların sayısı artıyor. Yeni üyelerimize rozetlerini taktık. Talas’ta, Kayseri’de ve Türkiye’de halkın iktidarını kurmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.’ dedi.