CHP'de yeni Başkan belli oldu!
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Kayseri il kongresinin ardından yönetimde görevlendirme süreci devam ediyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir süre önce yapılan ve tartışmaları beraberinde getiren il kongresinin ardından yönetimde görev dağılımı da belli oldu. CHP Kayseri de bu kez de il Disiplin Kurulu oylama yaptı ve başkanını seçti. Gizli oylama sonrası yeni Başkan belli oldu. CHP'nin Kayseri'deki il Disiplin Kurulu Başkanı Hayrullah Yücel seçildi.
SEÇİM YAPILDI! İŞTE YENİ BAŞKAN
Konuyla ilgili CHP Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: İl Disiplin Kurulu Başkanı gizli oylamayla Hayrullah Yücel seçilmiştir. İl başkanlığımıza ziyaretleri için İl Disiplin Kuruluna teşekkür ediyoruz.
CHP'DE İL DİSİPLİN KURULUNDA KİMLER GÖREV ALMIŞTI?
Son yapılan kongrede, Halil Yıldız, İdris Talih, Hayrullah Yücel, Yalçın Mağden, Elbey Tayyar, Mehmet Kaan, Betül Yazıcı ve Şerafettin Demircan il disiplin kurulu asıl listeye seçilmişlerdi. Yedek listede ise şu isimler vardı: Çerkez Özer, Ali Polat, Erkan Bozoğlu, Rıza Altun ve Fahri Erdem.
KONGRE SONRASI İSTİFA YAŞANMIŞTI!
Listede yer alan Avukat Mustafa Devrim Demirtaş, kongre sürecinde bazı 'haksızlıkların' yaşandığını belirterek, bu görevinden daha sonra istifa ettiğini duyurmuştu.