CHP'de Kadın Kollarının yeni Başkanı belli oldu!

CHP'de hafta başında görevinden istifa eden Kadın Kolları İl Başkanı Esin Topçu Tosuner'in ardından yeni Başkan belli oldu.

CHP'de Kadın Kollarının yeni Başkanı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Kadın Kolları Başkanlığına Mevludiye Kayabalı Sunu’nun atandığı ifade edildi. Atama yazısının İ,l Başkanlığına ulaştığı öğrenildi. Diğer yandan çiçeği burnunda yeni Kadın Kolları Başkanı, CHP İl Başkanı Ümit Özer ile birlikte bugün yapılan bazı ziyaretlerde de göründü. 

CHP’liler bugün Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette yeni Başkan Mevludiye Kayabalı Sunu’da yer aldı.
Diğer yandan ziyarete ilişkin açıklama yapan CHP İl Başkanı Ümit Özer, “Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezini ziyaret ettik. Derneğin Genel Başkanı Efdal Özkartal ve derneğin değerli üyeleri ile sohbet ettik. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle gerçekleştirdiğimiz ziyarette sorunları da dinledik. Sorunların çözümü için mücadele sözü verdik. Hep birlikte aşacağız engelleri. Halkın partisi olarak halkın sesi olmaya devam edeceğiz. Misafirperverlikleri ve katkıları için dernek yönetimine ve kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.