CHP'de hafta sonu seçim var: Adaylar ortak oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin hafta sonu yapılacak olan Melikgazi ilçe mahalle delege seçimlerine iki aday ortak liste ile girme kararı aldı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

CHP'de hafta sonu seçim var: Adaylar ortak oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Melikgazi ilçesi mahalle delege seçimleri için 28-29 Eylül tarihlerinde sandık kurulacak. 26 Ekim 2024 tarihinde yapılacak olan Melikgazi İlçe Kongresi öncesinde dengelerin şekilleneceği delege seçimlerinde iki aday ortak liste ile seçimlere girme kararı aldı. Daha önce yol arkadaşları ile yapacağı değerlendirmenin ardından ilçe başkanlığı için aday olup olmayacağını açıklayan Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, aday olduğunu belirterek, delege seçimlerinde beyaz liste ile yarışacaklarını açıkladı. Böylece CHP'de aday sayısı 4'e yükselmiş oldu. Pembegül Çetinkaya, Turan Arık ve Hasan Hüseyin Keskin daha önce adaylıklarını açıklamıştı. 

CHP'de hafta sonu seçim var: Adaylar ortak oldu!

Konuyla ilgili Kayseri Olay’ın sorularını yanıtlayan Yıldırım, adaylardan Pembegül Çetinkaya ile ortak listeyle mahalle delege seçimlerine girme kararı aldıklarını ifade etti. 

CHP genel merkezinin de mahalle delege seçimlerinin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için hafta sonu PM üyeleri ve milletvekillerinden oluşan kalabalık bir heyeti Kayseri’ye görevlendirdiği öğrenildi.