CHP'de dönüş yolu kapandı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İl Başkanı Zeki Özkan ve yönetiminin görevden alınmasına ilişkin kararın görüşüldüğü Parti Meclisi'nde hangi karar alındı? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'de dönüş yolu kapandı mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşiher Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde CHP'nin önde gelen isimlerinin katıldığı çevrimiçi toplantının sızdırılmasının ardından gözlerin çevrildiği Parti Meclisi toplantısı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında dün CHP Genel Merkezi’nde yapıldı. 
Kamuoyunun yakından takip ettiği toplantı, Merkez Yürütme Kurulu kararı ile görevden alınan  CHP İl Başkanı Zeki Özkan ve yönetiminin durumu açısından da büyük önem taşıyordu.

CHP'de dönüş yolu kapandı mı?

Özkan ve yönetiminin yanı sıra diğer il ve ilçelerdeki görevden almaların da ele alındığı toplantıda, görevden alınan yönetimlerin göreve iadesi için yapılan oylamada 3’te 2 çoğunluk sağlanması gerekiyordu. CHP kulislerinden yansıyan bilgiye göre; son anda karar değiştiren bazı PM üyeleri nedeniyle oylamada 3’te 2 çoğunluk sağlanamadığı için başkanlar ve yönetimlerinin görevlerine dönüşünün önü kapanmış oldu. Bu durum değişim talebinde bulunanların gücünün azaldığı yorumlarını da beraberinde getirdi.